5. syyskuuta 2009

Inspis hukassa

Olis ehkä aika päivittää täälläkin... Työt loppui reilu viikko sitten, mutta sen jälkeen en olekaan saanut hirveesti mitään aikaan. Paitsi tuhlannut viimeisen palkkani. Ja vauhdilla. Töiden loppumista juhlittiin niin sipsien kuin alkoholinkin voimin.. Kivaa silti oli, en valita. Nyt pitää vain kiristää vyötä. :) Ja tehdä hommia. Kunhan vain jostain löytyisi se inspiraatio.

Yöt on hikisiä, täysikuu vaikeuttaa unta, menkat rassaa ja verensokerit heittelee miten sattuu. Olo on kertakaikkisen väsynyt ja stressaantunut. Ehkä hetki lepoa on juuri sitä, mitä kaipaisi. Tai ehkä kaipaisin sitä, että oikeasti näkisin, että saan jotain aikaan... En tiedä. Työt saivat minut tuntemaan itseni aika tarpeettomaksi, ja tylsistyneeksi. Miten työttömänä olo helpottaisi näitä tuntemuksia? Pitäisi lähteä ulos kämpästä. Aloittaa ne kaikki projektit, joita töissä suunnitteli.

Mutta edellee, mistä löytyy se inspiraatio!?

1 kommentti:

Anninen kirjoitti...

On kyllä kateissa minullakin, siis se inspiraatio!! En ole vieläkään saanut kunnollista tekstausta aikaiseksi. Antaas katsoen mitä on valmiina ensi viikolla..... :D