24. lokakuuta 2009

Ähellystä, väkerrystä ja sotkua.

Kyllähän sitä sitten vihdoin pääsi aloittamaan kirjoittelun, kun oli hiukkasen siivoillut ja kaivanut kaikki kamat esille. Yläkuvasta näkyy tämän päivän tuotokset, ja tarkkanäköisin saattaa heti huomata, ettei tänään oikein ollut hyvä kirjoituspäivä. Harjoitella olisi kannattanut aika paljon enemmän, mutta into oli saada jotain valmiiksi...
Tämä on siellä jatkokurssilla väkerretty kortti, liimasin sen vain vihreälle taustalle (sen oli tarkoitus alunperin olla vaalean ruskehtavalla taustalla). Ja siinä siis lukee suomalainen sananlasku: nauru nuorentaa, rakkaus kaunistaa.


Onneksi näiden kahden kuvakaan ei ole kovin häärröinen, kortitkin kun on vähän tuommoisia rimpuloita. Teksti ei ole ollenkaan sitä, mitä pitäisi, kumpaakaan ei ole suuremmin suunniteltu ja molemmista idea meni ihan v*tuilleen. Alemman kortin tekstasin sitten vielä suoraan siniselle happokartongille, ja sehän imi värin samantien sisäänsä. Punaisissa paperin paloissa (joiden piti olla sellaisia pelottavia mörkömäisiä puun varjoja), lukee "peikko" kirjoitusterällä ja käsialakirjoituksella... Ja korttien teksti on siis molemmissa Älä ylläty peikkoja pimässä metsässä.

Sitten iski tylsyys ja aloin käyttää vähän valmis askartelujuttuja... Valmis kuva skräppäysarkilta, hiukan leimailuväriä sinne sun tänne ja toisenlaiseen skräppäyspaperiin kirjoitin Onko pimeässä metsässä peikkoja? Ja sekin meni vähän miten sattuu siihen, vaikka käytin ihan oikeasti viivojakin!

Tämä meni jo aika hyvin, käytössä olikin kyllä isompi terä; 2 1/2, kun nuo ylemmät tein nelosella. Tosin nuo p-kirjaimet, ja varsinkintuo toinen ottaa hiukkasen päähän.

Tämä sitten on aika vapaasti kirjoitettu, enkä oikein ole varma onko tämä varsinaisesti edes ialicia enää. Alkoi hiukan tympimään ja aloin leikkimään. Tämä siis ensi viikon halloween pirskeisiin. Tulee alaoveen, jotta kaikki ihmiset löytävät oikeaan paikkaan.

Ja viimeisenä tein vielä serkulleni vauvakortin. Vähän tumma kuva ja olisi sen voinut tietysti kääntääkin, mutta ei auta.

Ärsyttää hiukkasen, kunnei tämän parempaa saanut 4,5 tunnissa aikaan. No, ehkä tänään oli tosiaan vain huono päivä. Nyt safkaa ja virkkaamaan pipoa... jos se sujuisi paremmin.

2 kommenttia:

Anninen kirjoitti...

Hienoja!! Tykkään tuosta "vanhentavasta" leimasinväristä. Sillä saa hienon efektin reunaan... Pitäisi varmaan itsekin hankkia moinen. Suloinen vauvaonnittelu. :)

Usvis kirjoitti...

Värit on kyl vähän muuttuneet, toi vauvakortinkin rusetti on vaaleansinistä - oikein sellasta vauvansinistä.

Joo, leimasimet on mahtavia. Pitää hankkia uusi leimasin jouluksi tuota pineconea, eli just tuota vanhentavaa, kun alkaa tyyny olla jo aikansa elänyt, kun oon vuoden verran sillä vanhennellut noita kortteja yms. :)