28. lokakuuta 2009

Hyviä uutisia, laskeneita arvoja

Tämä päivä alkoi varhaisemmin, kuin useimmat työttömänä viettämäni päivät. Puoli kympiksi piti mennä diabeteslääkärin vastaanotolle. Aika jänskänä menin paikalle, koska tästä eteenpäin saattaisi olla mahdollista, että söisin kolesterolilääkkeitä lopun ikääni...

No, lääkärillä oli kuitenkin hyviä uutisia. Kolesteroliarvot olivat vajaassa puolessa vuodessa tipahtaneet aika huimasti; toukokuussa arvot olivat LDL: 3,2 nyt 1,9 mmol/l, ja kokonaiskolesteroli oli tippunut 5,8mmol/l:sta 4,6mmol/l:aan! Wuhuu! Lääkkeitä ei tarvita. Ei ainakaan vielä. Isällä kolesterolit ovat kohonneet ja hän käyttää lääkkeitä, eli luultavimmin se on minullakin tulevaisuudessa vielä edessä, mutta ei ainakaan ihan vielä. Toukokuussa pitkäaikaissokeri, eli HbA1C-arvo oli 10,2, eli aivan tajuttoman korkea, ja sekin oli tippunut 8,9%:iin. Vähän korkea sekin vielä on, mutta suunta on ainakin oikea. Alle kasiin en ole sitä saanut koko 3,5 vuotisen diabeetikon"urani" aikana. Jos aion joskus hankkia lapsia, olisi tuokin saatava 6-7 tasolle... huuuuh. Saapa nähdä.

Äiti oli myös laittanut Kultsille minun vuonna nakki ja vasara väkertämän mustan kaavun, josta Kultsi saa halloweeniksi itselleen puvun. Punanaamiossa viitat maksoivat vajaa 17€, tämän postittaminen tuli maksamaan 3€.Kaapua on käytetty jo useissa halloweenbileissä, larpeissa ja muissa vastaavissa. :) Saipa se päällä joskus uskovaisetkin avautumaan jeesuksesta.

Ei kommentteja: