24. lokakuuta 2009

Lotto


Tänään jaetaan lotossa yli 5 miljoonaa euroa. Meidänkin piti Kultsin kanssa mennä laittamaan lotto, mutta minä unohdin sen aivan totaalisesti. Kultsi käy ärrällä hakemassa joitain numeroita... Olisin itse niin kovasti tahtonut laittaa Juuri Ne Tietyt numerot. Rahan tuhlausta. Vaikka olisihan se mahtavaa voittaa muutama milli... Muuttuisi elämä helpommaksi; saisi maksettua opintolainat ja muut velat (joita onneksi ei vielä ole kerennyt kertyä kovin paljon), pääsisi eroon sossusta ja työkkäristä, perustaisin oman yrityksen, ostaisin auton ja talon ja ottaisin muutamia lisälemmikksejä ja tekisin niille hyvät olot. Luultavasti antaisin vanhemmilleni jonkin verran ja ostaisin kavereille lahjoja. Itselle ostaisin paljon kaikkea kivaa. Ja kyllä, minä antaisin kyllä hyväntekeväisyyteenkin; eläimille, eläinsuojelutyölle ym.  Kuulostaa mahtavalta, mutta uskon rahan tuovan kyllä murheitakin. Ainakin tuollaisen summan. Miten ystävyyssuhteet sen jälkeen muuttuvat? Parisuhteessakin saattaisi tulla ongelmia, jos jompi kumpi alkaisi käyttää rahaa toisen mielestä oudosti... Ja kumman rahoja ne loppujen lopuksi olisivatkaan ja mihin ne voidaan käyttää?
No joo, kyllä mulle silti kelpais. Edes vähän. Muutama kymppitonni, niin me saatais velat maksettua molemmat. Tai jos edes muutama kymppi, niin saadaan hyvä leffa-ilta mässyineen...

2 kommenttia:

Anninen kirjoitti...

Oot vaihtanut pohjaa! Ihmettelin hetken, että mihin oikein tulin... :D

Tuliko voittopotti teille? Tai tuliko se yleensä kenellekään? Minä en lotonnut. Laitan muutaman rivin ehkä pari kertaa vuodessa menemään eli harvoin. Luultavasti säästän elämäni aikana enemmän rahaa olemalla lottoamatta kuin lottoamalla, oman tuurini tuntien.

Paras oli tuo viimeinen lauseesi. Siihen kiteytyy paljon: kuinka pienistä asioista se onni lopulta koostuukaan..? :)

Usvis kirjoitti...

Ei lähtenyt vielä kenellekään, ensi lauantaina olis lottohistorian suurin potti tiedossa; 6,8 miljoona, tai jotain sellaista. Pitää koittaa, jos sitten vaikka siitä pääsis osalliseksi.
En minäkään kovasti lottoa. Viimeksi taisin lotota joskus silloin, kun rivi maksoi 2 markkaa ja isä oli mukana auttamassa miten kuponki täytetään. Eli siitä on jokunen vuosi. :D