26. marraskuuta 2009

Kortteja ja HUIjastin


Nyt voisin hiukan vilauttaa, mitä olen saanut aikaiseksi... Lataan vain muutaman esimerkin, kortteja tuli tehtyä noin viitisenkymmentä kappaletta. Yläpuolella on HUIjastimeksi facebookissa nimetty heijastinavaimenperä (pelkään hiukan, tuleeko tuosta nimestä mielikuva, että heijastin on huijausta...?). Tilasin myös Ifolorilta kortteja tuosta kalligrafiakorttimallista, mutta täytyy sanoa, että hiukan petyin lopputulokseen. Siinä tilauksessa oli kaikenlaista sähläilyä (ok, tein sen joskus kahden aikaan sunnuntaiyöllä, kun olin kiireessä ensin väkertänyt monta tuntia niitä kuvia)... Noo, tulipa kokeiltua. Kuva tuli tosi pienellä siihen varsinaiseen korttiin. Otin myös melko reilun satsin valokuvia ko kortista, joten sukulaiset varmaan saavat sellaiset tänä vuonna. Saa sitten tihrustaa suurennuslasilla, että mitä siinä lukee... Jeah.

No mutta anyway. La-su on ensimmäiset myyjäiset; Turun Taidemuseon aulassa järjestettävä
Taidemuseon Designtori, klo 11-17. Kaikki sinne tutustumaan.


Tätä minun yrittäjyys-projektiani varten kävin eilen lainaamassa hiukan kirjoja:
Palvelun taitajaksi,
100 keinoa tehdä markkinoilla tulosta,
Markkinointiviestintä - merkitys, vaikutus, keinot,
Myynnin lyhytterapia,
Mitä on yrityksen taloushallinto?

Jeah.
Mä aion kyllä ainakin koittaa lukea noita. Kolme kuukautta niitä saa pitää, päivitän edistymistä tänne. :)

2 kommenttia:

Anninen kirjoitti...

Mainio heijastin ja ihania kortteja! Arvaa mitä? Minunkin minisukissani on punaista nauhaa ja pienenpieniä kulkusia... :D Tein viime viikolla muutaman sukan rusetteineen valmiiksi, mutta en ole saanut vielä kuvatuksi. Omien joulukorttien tilanne on siis täysin vaiheessa.

Hyviä myyjäisiä! :)

Usvis kirjoitti...

Jep jep, myyjäiset ohi. Kortteja meni melkoisesti ja HUIjastimiakin sen verran, että niitä jo aloin väkertää lisää. Korttimatskuja huomenna ja lankaa, ja sitten vain hommiin. Ei sitä ehdi vielä tällä viikolla rentoutua joulunodotuksissa... Joulukalenteriinkin pitäisi keksiä laitettavaa...

Piti ostaa kiva kuvakalenteri ihan vain itselle kirjakaupasta, mutta jotkut ryökäleet olivat ostaneet kaikki ne, joita kuukausi sitten pähkäsin, että "Tahtoo!"

Kaikki pitäis ostaa heti, kun näkee.