6. marraskuuta 2009

HalloweenTulipas tosi huono kuva...
Kuvassa on halloween-mässykilpailun osallistumislappunen, äänestyslaput sekä äänestyslaatikko. :)

Tässä oma halloweenpukuni. "Paholainen, joka yrittää olla ihminen vs ihminen, joka yrittää olla gootti". :)Pitopöytää... nämä ei nyt ole mitään sen kummempia halloweenteemaan tehtyjä ruokia, mutta nameja silti. Noihin vielä tyhjinä oleviin siniseen ja valkoiseen neliskulmaiseen kippoon tuli vanukasta aka aivolimaa ja kakkaa. Kakka tuntui maistuvan ihmisille aivolimaa paremmin. Dippejä (Kotigastronautin valmisdipit valkosipuli, aurinkotomaatti ja cheddar ja itsetehdyt sinappi-maustedipit) teki melko hyvin kauppansa, vaikka kaikkia paitsi valkosipulia jäi seuraavalle päivällekin.
Booli oli mustaherukkamehua, alkoholitonta. Tarkoitus oli, että siellä olisi ollut jääkäsi, mutta ne menivät pikkasen ns vituiksi... Eli kulhossa kelluu melkoisen suuri käämmen, jossa on peukalo tallella ja sitten on jotain 8-13 kpl irtosormia... :)Omat osallistujamme mässyskabaan. Sormia. Niitä oli myös varpaita, mutta ne eivät nyt näytässä kuvassa.
Elikä siis omar-karkeista muotoiltuja ja kyntenä maissilastu. Oli melkoisen helppo muotoilla, mutta välillä sormet oli kovilla, kun tuli lämmitettyä karkkeja pikkasen liian kauan mikrossa. Melkoisen sopiva oli kolme karkkia 15-20 sekuntia ja sitten muotoilemaan. Koko pussillisesta tuli vain muutama sormi, kun laitoin kolme karkkia yhteen, jotta sormet eivät olleet ihan kääpiökokoa. Aluksi näiden syömistä hiukan vierastettiin, mutta kun uskaltautui maistamaan, levisi hämmentynyt ilme kasvoille! "Nämähän maistuu ihan..."Sonja otti osaa kisaan marenkisilmillä. Tuntui, kuin olisi ilmaa syönyt. :) Värivaihtelulla ajattelin olevan jokin jännä maustamisjuttu, mutta syynä oli uunin eri osassa paistuminen.


Minnan tekemä silmä-juustokakku voitti kisan. Voittajassa oli kaikki kohdallaan: se näyttää todella ällöttävälle, mutta maku oli aivan mahtava!


Minna otti osaa kisaan myös toisella kakulla; vihreällä banaanisuklaakakulla, joka oli myös aivan taivaallisen ihanaa!Kultsin viitta on minun tekemäni  joskus vuonna nakki ja vasara, sitä on käytetty jo ties kuinka monessa larpissa ja halloweenissa. Äiti postitti sen meille juuri ennen bileitä. Viikate on Punanaamiosta, ja se jäi baarimatkalla pissapaikkaan - tosin se on tulossa kotiin vielä. :) Pentagrammi on minun aikoinani ostama, ja kyseinen koru sai jo erään koulun opettajan kuvittelevan minua saatananpalvojaksi...Niin, juu.... olihan meillä vielä tällaistakin ällötystä tarjolla. Eli hiukan epämääräisesti hyytynyttä jellyshottia isossa mittakaavassa. Oranssi on appelsiinimehua, joka ei hyytynyt sitten millään ja musta on salmaria, joka kyllä hyytyi, mutta se kyllä maistuikin aika vahvasti salmarille. Eikä oikein meinannut tehdä kauppaansa, ei vaikka porukka alkoholin himoissaan olikin. Ensi kerralla pitää miettiä jellyshotin koostumusta hieman tarkemmin. Minä en jellyistä luovu!Appelsiineista sai suhteellisen helposti aivan mainioita yhden päivän kynttilälyhtyjä. Ne olivat todella kauniita ja seuraavana päivänä iloa toi niiden sisäänpäin kääntyneet hampaat. :)

Harmi, ettei pukukuvia ole enempiä, kaikessa ilossa ja tuoksinnasta en tajunnut ottaa pukeutuneista vieraista kunnollisia kuvia. Kännikuvia löytyy facebookista, mutta en laita niitä sen julkisempaan levitykseen.

Kivaa oli bileissä, nyt suunnitellaan jo pikkujoulubileitä.


2 kommenttia:

Anninen kirjoitti...

Vähänkö suloiset lyhdyt!! :D

Hauskat tarjoilut ja puvut! Leivontablogeissakin on näkynyt kaikenmaailman matokakkuja sun muita inhotuksia. Samaan aikaan kamalia ja silti niin hienoja. (Ja varmasti maukkaitakin.) On olemassa jopa sellainen aivomuotti, jolla saa tehtyä hyytelöaivot. Miten muuten nuo juustokakun silmät oli tehty..? Vaikuttavaa. :)

Usvis kirjoitti...

ne oli mozzarellapalloja, joissa oli kirsikkaa värinä ja lakritsia pupillina. Ei ihan minun makuuni, mutta kyllä nekin kaikki tuli syötyä. :)