27. tammikuuta 2010

Dyykkausta ja jännitystä

Viime viikolla kaveri tekee muuttoa ja hän järjesti Dyykkajaiset - hän jakoi ystävilleen tavaraa, jota ei itse enää tarvinnut. Olin varannut jo etukäteen villoja, askartelutarpeita ja kankaita. Ja niitä tulikin kunnon satsi. :) Sain myös tämän jännittävän puro-langasta tehdyn kaulurin. Kauluri on kudottu tunturineuleella, joka meni jotenkin näin; *oikein, oikein/nurin vuorokerroksin, nurin, oikein/nurin vuorokerroksin*. On aivan mahtavan näköistä! Kauluri on tehty vielä tuolleen jännästi kierteelle. :D


Dyykkausteema jatkui kotona, sillä siivoilin itsekin tuota "Narnia-komeroani" (nimi tulee siitä, että oli yllätys löytää keittiöstäni tuollainen vintille vievä ovi ja "komeroon" mahtuu aivan uskomaton määrä tavaraa). Useampi kassillinen tavaraa lähti roskalavalle, jotain pientä lähtee kellariin ja sieltä luultavimmin vanhemmilleni kun seuraavan kerran ollaan tekemisissä. Paljon sellaista sinne edelleen jäi, jos en vain kertakaikkiaan kykene luopumaan, vaikka ne onkin sellaista "ehkä-mahdollisesti-joskus-tulen-tarvitsemaan" ja mitä ei sitten välttämättä ikinä tarvitse. Paitsi heti, jos ne on heittänyt pois.


Sain ystävältäni vielä viikinkihenkisen Tabla Lusoria pelin. Pelissä on puinen pelilauta ja 2 x 3 luista pelinappulaa. Peli on kaksin peli ja siinä pyritään saamaan kaikki kolme nappulaa samaan linjaan. Uskon, että Kultsin kanssa tämä peli on taas niitä, joissa minä aina häviän ja lopulta en enää halua sitä hänen kanssaan pelata. Näin on käynyt mm. jätkän shakin kanssa. Minä onneksi päihintän hänet Laivanupotuksessa. Aina.

Ei kommentteja: