29. tammikuuta 2010

ehkä-mahdollisesti-joskus-tarpeeseen-tulevaa


Miksi aina, kun alkaa ideoida uusia kortteja/tuotteita, keksii vain sellaisia ideoita, joihin pitää hankkia uusia kankaita/papereita/tarvikkeita/työvälineitä...

Olen suunnittelemassa ystävänpäiväkortteja, ja ideoita olisi vaikka muille jakaa, mutta pitäisi käydä ostamassa lisää pitsiä, pyöreä leikkuri (pieni), sydänleikkuri (iso - onkohan sellaista edes, jollaista tahtoisin...?), eri värisiä papereita. Hmm.

Voisi joku päivä ottaa asiakseen kaivaa kaikki ehkä-mahdollisesti-joskus-tarpeeseen-tulevan-tavaran laatikko (lue monikossa) ja istua alas ja ihmetellä. Sitten alkaa askarrella niistä jotain. Kortteja vaikka. Tai koristella niillä rasioita. Vaikka niitä rasioita sitten pitääkin ostaa ensiksi, jotta niitä voi koristella... Ja sitten ne pitää laittaa kiertoon. Myydä tai lahjoittaa. Ettei niistä tule "ehkä-mahdollisesti-joskus-tarpeeseen-tulevaa" -korttivarastoa.

2 kommenttia:

Anninen kirjoitti...

Niinpä! Kierrätys kunniaan. Lähiaikoina muuten jatkan aiemmin aloittamaani teemaa "Vanhasta uutta". Ideoita on jo päässä... :)

Mietin omia askartelukamoja setviessäni, että täytyy kasata kaikki siististi samaan paikkaan ja järjestellä ne, että joskus löytääkin jotain! Nyt on kaikki hiukan siellä sun täällä, eri paikoissa ja laatikoissa.

Ja samalla ideoin, että voitaisiin joskus pitää askarteludyykkauspäivä: tehdä vaihtokauppoja, jakaa isompia eriä puoliksi yms. Toinen voisi tykätä sellaisesta, jonka olisi itse valmis jo hävittämään... Oliskos ideasta mihinkään?

Usvis kirjoitti...

Hyvä idea, mulla vain on hirveen hankala luopua ikinä mistään! Mutta vois olla kyllä ihan ideaa. Mun pitäis vain ensin kanssa itsekin järjestellä, ja tutkia, mitä kaikkea mulla oikein onkaan. Ehkä muutto innostaisi siihen puuhaan... :D