25. helmikuuta 2010

Uusi ilme


 

Sain uudet lasit maanantaina. 
Vieläkään en oikein ole tottunut uuteen peilikuvaan. Tuntuu niin vieraalta. Viimeiset... hmm... 6 (?) vuotta, ehkä pidempäänkin, mulla on ollut sellaiset kehyksettömät kehykset. Nyt näkö oli ihan pikkasen huonontunut, joten oli aika hankkia uudet rillit. Sossukin kun tuli vastaan ja antoi siunauksensa uusien hankkimiseen köyhälle, ei siinä ollut muita esteitä, kuin sopivien löytäminen. Tarkoitus oli katsella ja kokeilla, mistä löytyisi sopivat. Mutta ensimmäisessä liikkeessä, jonne kävelin sisään oli niin hyvä palvelu ja hinnat (kehykset 0€), että päätin haluavani lasit täältä. Sossukin oli samaa mieltä ja maanantaina kännykkääni tuli tekstiviesti: "Silmälasinne ovat saapuneet." Näissä on tosiaan vähäsen enemmän väriä kuin edellisissä... Vielä nuo sangat aiheuttavat pientä ärsytystä, kun tuntuu, että silmäkulmassa on joku "roska", joka estää näkyvyyttä... Saapa nähdä, mihin ratkaisuun päädyn kesän markkinoilla... Nämä kun huomataan hiukan paremmin, kuin ne edelliset, eivätkä nämä(kään) kyllä mitkään viikinki-/kesiaikaistyyliset ole. Ehkä hankin piilarit markkinoille.Ehkä koitan pärjätä näillä. Saa nähdä. Ilman kun en pärjää.3 kommenttia:

Anninen kirjoitti...

Apua. Sama, järjettömän vaikea valinta on kohta edessä minullakin... Vanhat pokani ovat huonossa jamassa ja näkökin on huonontunut. Kas kummaa.

Olet mielestäni onnistunut valinnassasi hyvin!

Usvis kirjoitti...

Emmänyttiiä... Välillä nää näyttää ihan kivoilta, mutta välillä nää tuntuu ihan liian leveiltä. Mut mä kyl tykkään, kun nää on nyt tällaiset tummemmat.

Minna kirjoitti...

Mulla meni kanssa rillit uusiksi kun isäntä vetäs epähuomiossa turpaan.. eli oltiin yhtäaikaisesti estämässä kylässä ollessamme poikaa sekoittamasta isäntäväen tiskikoneen herkkää psyykettä. Kyynärpää tulla humahti suoraan silmään ja komean napsauksen saattelemana rillit lensi kolmessa osassa pitkin lattiaa - yksi vasemmalle, toinen oikealle ja kolmas suoraan eteen. Ei tuossa voinut enää muuta kuin nauraa kun säästyin sentään ruhjeilta;D On kyllä tosi makeet rillit sulla - näen sitten kesällä tarkemmin! :)