6. maaliskuuta 2010

OstoksillaEilen käytiin asioilla. Hain Muste-Mieheltä taas kahteen tulostinmustepatruunaan mustetta. Mustaa mustetta. En hae enää värillistä, koska viimeksi siitä ei alun alkaenkaan tullut punaista väriä ollenkaan. Mustan värin hinta-laatu -suhde on vielä tähän asti ollut kohdallaan. Ja siis mullahan on tuollainen halpis HP:n monitoimilaite, jonka mustekasetit on varmaan pienimpiä, mitä markkinoilta löytyy. Mutta kyllä se silti hyvä laite on. :)

Kävin kirjastossa lueskelemassa uusia käsityökirjoja ja löysin muutaman mukavan pipon mallin ja pari kivaa ideaa, jotka pitäis laittaa käytäntöön. Olen itseasiassa jo pidemmänkin aikaa miettinyt ja suunnitellut, että kaikenmaailman pikkulangat ja nauhat pitäisi saada järjestykseen. Mulla on kaverilta muutama vuosi sitten saatuja lasten ruokapurkkeja pari muovipussillista, ja niistä ajattelin askarrella pikku nauhapurkkeja. Korkkiin reikä ja maalia pintaan. Ehkä jotain koristenauhaa tai muuta ympärille. Hekkapuhallus olis makee, mutta siihen en taida kyetä... Mulla vaan ei oo akkuporakonetta, että pitää varmaan ootella että isä tulee taas poikkeilemaan tai sitten ottaa ensi kerralla vanhempien luona käydessä korkit mukaan... Tai sitten hommata itselleen akkuporakone. Se olis kyllä aika hyödyllinen vehje.
Mut lehdestä (en muista oisko ollut Novitan uusin lehti) bongasin myös sellasen kivan vinkin, että vois isohkoihin lasipurkkeihin laittaa lankoja väreittäin, niin ne vois olla ihan näytillä, sisustuselementtinä. Tosin mulla on niin paljon lankoja ja niin vähän hyllytilaa, että tuottaa ongelmia, mut idea oli mahtava. Ehkä sitten siihen uuteen kämppään.

Kirjakaupasta hain riisit A4:sta ja A3:sta. Pääsee tulostelemaan ja jos vaikka pikkuhiljaa sitä uncialiakin alkaisin harjoittelemaan...


Ja kuten kuvasta näkyy, kävin myös Tiimarissa. Presentossakin piti, mutta koska mulla meni muutenkin jo melkoisesti rahaa, niin en sitten uskaltautunut enää sinne. Tiimarista löysin kivoja tollasia pahvikuvioita, joita ajattelin käyttää ääriviivamalleina. Saattaa olla, että ne jossain vaiheessa tulee päällystettyä ja liitettyä johonkin projektiin, mutta sen näkee sitten. Sitten tuollaiset skräppäyspaperipussit oli alennuksessa, en tiedä miten laadukasta paperi on... Nauhoja ja tuollaisia söpösiä hämähäkkikoristeita. Ja pikkuisia kastelukannuja ja ämpäreitä. Porukat lupas tuoda mun vanhan nukketalon jossain vaiheessa tänne, niin minäpä kunnostan sen, ja nuo tulevat sitten sinne. :)


Ei kommentteja: