4. toukokuuta 2010

Vaihtoneitsyys lähtee


Jep, nyt siis ensimmäistä kertaa osallistuin vaihtoon. Aika jännää. Vähän jänskättää, että osaanko tehdä kaiken oikein, pelkästään tämän napin lataaminen tänne tuottaa harmaita hiuksia. Ja kun mun pitäis olla nuori ja ymmärtää (muka) jotain koneista. No, elämä opettaa. 
 


Niin, joo... Tää on tietty Peikkotytön blogissa ja vaihdetaan siis askartelukamaa, jota ei suinkaan käydä ostamassa, vaan kaivetaan omista kätköistä. Lisää ohjeita voi käydä tsekkaa suoraan Peikkotytöltä.
  • 15+ askartelumateriaalia
  • itsetehty (tai ostettu) kortti kevätterveisin
  • pieni euron-parin KEVÄINEN yllätys

4 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Tervetuloa mukaan vain! :)
Ja onnea uuteen kotiin!

Funchal kirjoitti...

Ihastuneet kiitokset täältä mukavan pakettisi vastaanottajalta ! Kiitos. Vaikka "vaihtoneitsyytesi" sinua vähän epäilytti, lähetyksesi oli oikein mieluisa. Ihania ne itse (?) maalaamasi kartongit. Minä en sellaisia olekaan koskaan harrastellut, kauniita ovat. Ja se Avainmato Huopanen hurmasi minut heti, pääsee laukkuni vetskarin seuraan. Vai laittaisinkohan puhelinkoruksi :) Toivottavasti mun pakettini miellyttää sinua.

Usvis kirjoitti...

Hyvä, että miellytti. Joo, itse värjäämiä oli. Toinen oli marmorointitekniikalla tehty, toinen vesiväreillä. :)
Matonen on omaa tuotantoa ja hyvä, että se miellytti. :)
Sinun pakettisi oli oikein mahtava! Siellä oli paljon kaikkea todella kivaa, varsinkin ne sammakot!!! Tarkoituksena on tehdä kirjoitus vaihdossa saaduista ihanuuksista, mutta on ollut tässä kaikenlaista... mutta kuten tapanani on, laitan sitten useamman päivityksen samaan syssyyn! :)

Funchal kirjoitti...

Juups, mie kävin luuraamassa sun sivuiltasi, mistä oikein tykkäisit. Onneksi sattui olemaan pari kurnun kuvaa, hih.