28. kesäkuuta 2010

Eurassa


Tuulenpesältä löytää tällaisiakin velmuliineja. 


Euran Muinaisaikaan tapahtuma oli 19.-20. 6.

Menin paikalle jo perjantai-illalla ja pistin telttani pystyyn. Tapahtumahan oli la-su, mutta halusin käydä Euran kirjastossa katsomassa Tarja Luhdan kalligrafiaa ja hopeatöitä. Olikin mahtavia! Osaisinkohan minä joskus kirjoittaa yhtä kauniisti!


 Perjantain ja lauantain välisenä yönä alkoi sataa. Ja vettä tulikin aika reilusti. Aamulla herätessä teltan katos näytti tältä:
Siinä tuli vähäsen kiire saada se tyhjennettyä, ettei koko kangas repeä tai teltta kaadu! 
Keppi keskellä auttoi hieman, jottei vastaavaa allasta päässyt enää muodostumaan.
Muutamia uusia tekeleitä. Oranssi sai heti uuden kodin. 

Kyllä, tämä on hiirennahka! Ei minun parkitsemani, mutta kovasti tahdon oppia. Kurssiakin on jo luvattu!
Pitää olla myrkytetty hiiri, että kaikki kallot sun muut on ehjinä. Jos jollakulla riittää pokkaa, ja on mahdollista saada myrkytettyjä hiiriä, niin otan vastaan!

 Ihania issikoita niityllä. 

Ennen Euraan keräsin kattilallisen käpyjä, ja laitoin ne likoamaan vakaassa uskossa, että juhannusviikolla värjäilen. Juuei. Kävyt olivat likoamassa viikon ja haju olikin sitten jo sen mukainen. Keittelin niitä eilen illalla parisen tuntia. Nyt pitäisi vielä saada jotenkin liemi siivilöityä kävyistä ja hankittua alunaa, jotta saan värjättyä. Turun markkinat vain painavat kovasti päälle, eli en taida tällä viikolla ehtiä värjäämään... No, jos vaikka ensi viikolla... Ja säilyyhän se liemi jääkaapissa.

Kesäpäivän seisaus, klo 23:30, meidän parveke

Ei kommentteja: