13. kesäkuuta 2010

Iloisia asioitaViime viikon keskiviikkona oli päästävä Turun Klubille kuuntelemaan ruotsalaisen The Coffinshakers vampyyrikantriyhtyeen laulaja-kitaristi Rob Coffinshakerin keikkaa! Mukana oli myös oopperalaulajatarsisko Rebecca. Keikka oli hyvä ja ilta mukava, vaikka jouduinkin kävelemään keskustasta kotiin... 


 Viime viikolla posti toi yllätyksen: Phedran Anna Hyvän Kiertää- paketin! Paketista löytyi kudotut rannelämmittimet, kolme pussia teetä, ihana kortti sekä DaCapo- patukka, joka ehti mennä parempiin suihin ennen kuvausta. :)


Jostain lehdestä löytyi myös idea päällystää kylmälaukku! 
Tämän aion tehdä vielä - jos en tänä kesänä, niin joskus toiste!

Perjantaina Kultsilla oli vapaa päivä, ja koska työt ovat viime aikoina vieneet melko suuren osan hänen aikaansa, päätti hän viedä minut syömään. Pitkään pähkäsimme sopivaa paikkaa, ja päädyimme Cantina Aztecaan. Emme olleet paikassa käyneet ennen, mutta kuulleet hyvää palautetta. Paikka oli kaunis, eikä muitakaan asiakkaita ollut liikaa. Ruoan tulo kyllä kesti ja kesti. Vieruspöydässä olleet tytöt alkoivat panikoida teatteriin ehtimisen kanssa. Meillä ei ollut kiire, mutta kun alkupalat oli syöty, alkoi varsinkin Kultsi hiukan hermostua odotteluun. Vihdoin ruoat tulivat, ja näyttivät herkullisilta. Kultsilla oli banaaninlehdessä kypsennettyä possua, valkosipuliriisiä ja salaattia Minulla chiabattaleivässä kasviksia, perunalohkoja, jonkinlaista (aivan taivaallista) dippiä ja kaalisalaattia. Ruoat olivat HYVIÄ, siis Aivan Mahtavia. Tuo minun dippini oli niin hyvää, että olisi tehnyt mieli nuolla kippo!!! Eikä edes liian kallista. Minun annokseni hinta oli jotakuinkin 17€. 
Kannattaa poiketa Cantina Aztecassa!


Tässä vielä Sulo, veljeni kissa.

Ei kommentteja: