18. heinäkuuta 2010

Turun keskiaikaiset markkinat

Turun keskiaikaiset markkinat oli ja meni jo aikoja sitten, mutta en vain ole ehtinyt tehdä päivityksiä tänne. Silloin sattui ja tapahtui kaikenlaista yhtä aikaa... Mutta nyt on hetki aikaa ja olen illan muokkaillut kuvia, jotta saan jakaa niitä täällä. Eli aloitetaan Turun keskiaikamarkkinoista. Ensiksikin uusia tuotteita: 

Pullopostia

Kettu- ja lepakkokännykkäkorut. Löytyy myös sydämiä.

Pikkuisia kissusia. Ihmiset ihastuivat näihin. Voi kumpa olisi aikaa tehdä lisää...

Näistä todella pidettiin. :)

Kaikkiin huovutuksiini todella ihastuttiin ja yllätyin tästä vallan iloisesti. Kaikkein hauskinta oli huomata, miten tuotteeni oikeasti piristivät ihmisiä, vaikkeivat kaikki niitä itselleen ostaneetkaan. Kissapiian facebook sivuille on markkinoiden jälkeen tullut muutamia lisäfaneja ja se on aina mukavaa. Ajattelin pientä arvontaakin kunhan sinne saadaan 100 fania... ;) 

Ei meinannut mennä viesti perille vaikka sen lapullekin kirjoitti ja kiinnitti nuppineulalla massuun. Mikä ihme siinä on, että tämä kissa pitää aina siis AINA kääntää toisinpäin!!!

Minun telttani Turun keskiaikamarkkinoilla jokirannan työnäytösalueella. 

Jokaisilta markkinoilta pitää se oma teltta aina kuvata. En tiedä mikä siinäkin on, mutta näin vain aina pitää tehdä. Ainahan siinä suurinpiirtein niitä samoja tavaroita on ja suunnilleen samoin järjestettynäkin... :) 

Minä työnäytöstelemässä. Edessä huovutettuja avaimenperiä, joita aina luullaan korvakoruiksi...

Torstain iltatapahtumassa oli varsin jänniä numeroita. 

Ja perjantaina oli muotinäytös:

Haluaisin ehdottomasti itsellenikin kunnollisen keskiaikapuvun. Oma pukuni kun on enemmän viikinkiaikaa, jos jotain. Tuollainen kaksivärinen leveähelmainen puku olisi todella ihana. Jostain syystä olen myös ihastellut kaikkien kavereiden luonnonvärisiä, ja varsinkin erilaisia ruskeita pukuja. Minulle taitaa tulla ruskea kausi. Tähän asti kaikki on ollut vihreää... 

Ja koko viikonlopun meitä ilostuttivat erilaiset soittoniekat:
Valitettavasti en tiedä esiintyjien nimiä.

Paljon en ehtinyt ja saanut aikaiseksi kuvailla kunnollisia kuvia työnäytösalueella tai muualla, mutta nämä värjäreiden ihanat vyyhdit laitan kaikkien ihailtaviksi:


1 kommentti:

Usvis kirjoitti...

Niin, ja pitää vielä mainita, että markkinoilla sunnuntaiaamupäivästä pyörähti John Malkovick!!! Siis ihan oikeesti!!! Kun oli se joku ooppera tai joku juttu täällä, missä se esiintyi. Mutta tosiaan, meitsi missas miekkosen ihan kokonaan, vaikka oli meidänkin kojujen ohi kävellyt!

Ja sit oli Japanin prinsessa, mutta hänetkin missasin.