14. elokuuta 2010

Tapaamisia, uusia juttuja, vastoinkäymisiä

Viime viikolla perjantaina oltiin pelaamassa mölkkyä eräässä puistossa.

Paikalle tupsahti yksi siilikin.

Keskiviikkona saatiin vihdoin kahvi-/teenurkkaukseen hyllyt paikoilleen. Väritys piti olla molemmissa tuollainen tummaruskea, mutta kun aloin maalata hyllyjä, huomasin, että toinen hylly olikin valmiiksi vahattu. Samasta laarista ne otettiin, eikä missään (paitsi pakkauksien päällä hyvin pienellä) ollut mitään tekstiä siitä, että hyllyissä on erilaista käsittelyä. Pitää koittaa olla tulevaisuudessa tarkempi... No, eihän tuo nyt ihan paha ole, vaikka vaaleassa onkin hiukan tummia läiskiä ja sormenjälkiä... 

Vanhempani poikkeilivat keskiviikkona ja toivat meille keittiöön uuden pöydän. Tämä on isompi kuin vanha ja oikein kiva. Keittiön vanha pöytä meni olohuoneeseen ja olohuoneessa ollut pöytä siirtyi parvekkeelle - mitään ei siis viety pois. :)

Saimme myös tiskikoneen. Se oli jo lähes kaatopaikkakuormassa, kun vanhempani olivat sen pelastaneet meille. Parikymmenvuotias, mutta aivan toimiva. Tänään kokeiltiin ensimmäistä kertaa tiskausta, kun saatiin tarpeeksi astioita sinne. Hyvin pesi!

Silmänpohjakuvaus oli torstai-aamulla. Pupillit suurennettiin ja lähinäkö oli olematon. En muistanutkaan, kuinka paljon niiden tippojen laitto kirveli. Ensi kerralla voisi koittaa muistaa olla laittamatta ripsiväriä. 

Torstaina käytiin myös viemässä Motonetiin jarrupaloja yms, joita siihen meidän Peugeotiin ei tule, koska avokkini päätti, että Riitti!. Eli kaikki mikä irti lähtee ja myytyä saadaan, myydään ja loppukasa menee romuttamolle. Eli autottomia ollaan taas. 

Torstai-illalla oli Turun Taiteiden yö. Olin Brinkkalan pihalla tuotteineni, kun kaveri oli sinne ilmoittautunut. Aika turha reissu. Musiikki ei ollut juuri minun makuuni  ja myynti oli surkea (sain myytyä yhden pinssin). Ja vielä takaisin lähtiessä vanhempieni auto (se sama, joka jo juhannuksen kieppeillä vingutti eturengasta, sai takarenkaaseen ruuvin ja melkein sai konepellille tiiliä roskakatoksen palossa) alkoi pitää hirvittävää rahinaa. Pelkäsin jarruttaa, kun tuntui, että pohja putoaa. Onneksi päästiin pikahuoltoon perjantaina, ja siitä vaihdettiin jarrupalat. Nyt se toimii taas kuin unelma. :)
Maanantaina olisi tarkoitus lähteä Helsinkiin, tapaamaan kavereita ja piipahtamaan Korkeasaaressa. Olen suunnitellut ja odottanut Korkeasaareen pääsyä kohta varmaan kymmenen vuotta. Aina on tullut jotain, mutta nyt vihdoin pääsen sinne!

Ei kommentteja: