11. tammikuuta 2011

Kiinaan...Nyt on elämäni ensimmäinen oikea matkalaukku hankittu. Sekä sinne pikkiriikkiset putelit, joihin pitäisi saada kaikki kauneuslitkunsa kahdeksi viikoksi. Näyttää niin kovin pieniltä purkeilta. Tein sijoituksen myös pikkuiseen lukkoon, jolla matkalaukun saa lukkoon. Kaikki tietysti sävysävyyn limen värisenä. :) Ja kaikki Clas Ohlsonilta.

Ja kotona sitten tehtiin tilaus myös matkasta. Ma 23.5. (täytän silloin 33 v.) klo 18:45 lähtee lento Moskovan kautta Pekingiin. Pekingissä ollaan Kultsin kanssa klo 9:50 24. päivä. Hotelliksi valitsimme Beijing Xinghaiqi Holiday Hotellin ja sieltä lisäpaketiksi pikkasen paremman huoneen, johon kuului kaikenlaista hauskaa ja kivaa. :)

Takaisin Helsingissä ollaan pe 3.6. klo 18:00. Taitaa tältä vuodelta Kokkilan Muinaismarkkinat jäädä välistä, ainakin ekan yön osalta. Saattaa olla, että lauantaina sinne saattaisin ajella... Onhan ne kuitenkin Kokkilan markkinat, kesän avaus ja Ystäväni järjestämät. Saa nähdä sitten.

Jännittää. En ole koskaan ollut vielä lentokoneessa. Olisi ollut mukava heittää lentoneitsyys tuolla Pekingin lennolla, mutta Intro-koulutuksen puitteissa ollaan maaliskuun alussa lentämässä Göteborgiin pariksi päiväksi, joten se menee sitten siinä...

Passit, viisumit ja rokotukset on vielä hoitamatta. Ja sitten pitää muistaa se Medical certificate, jotta saan insuliinit koneeseen. Paljon muistettavaa ja todella paljon uutta.

3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Voihan nenä! Olen erittäin kateellinen :D

Puhutko kiinaa? Suosittelen opettelemaan WC:n kirjaisinmerkit ulkoa, sillä kuulemma maassa ei käytetä näitä tikku-ukkohahmoja :D

Anninen kirjoitti...

Hyvän väriset matkavermeet olet hankkinut. :)

Hyvä vinkki matkalle tuo WC-merkkijuttu! Tulee varmasti tarpeeseen ja vielä useammankin kerran matkan aikana... :D

Usvis kirjoitti...

Kaveri on Kiinassa, joten luotan suuresti ja paljossa hänen apuunsa! :) Mut hyvä vinkki!