27. tammikuuta 2011

Portfolio

Huh, sain kuin sainkin portfolioni valmiiksi. En ole ollenkaan varma, tuliko siitä sellainen, kuin oli tarkoitus, mutta ainakin minulle toimiva. :) Tein portfolioni blogi-muotoon, nimeltään se on Kissapiian elämä ja teot eli portfolioni.
Kommentoikaa vähän, miten se toimii ja mitä pidätte siitä. Jostain syystä se on tahmeampi kuin muut blogini, ja siinä tuntuu muutenkin olevan enemmän häikkää. Portfolio on osa Intro-koulutustani. Oli pakko saada se tämän päivän aikana valmiiksi, eilinen meni virkkaillessa tuotteita Naisten iltaan Luolavuoren koululle. Tapahtuma meinasi kusaista käsille, kunnen aluksi löytänyt koko koulua millään. Hermot oli aika kireät, mutta paikalle pääsin hiukkasen myöhässä. Sain pöydän ihan keskeltä salia, kun olivat jo hätäpäissään antaneet pöytäni toisille. Ja sitten vielä olin unohtanut ne kaksi päivää kiireellä virkkaamani tuotokset kotiin! No, kyllä sieltä hengissä selvittiin takaisinkin. Mutta eilen en siis ehtinyt portfoliota kuin päässäni vähän suunnitella ja huomenna on Havrix-rokotuksen aika, HOPS- keskustelua Intron puitteissa ja Nukkekodin keraamisten kalusteiden lasituspäivä! Eli kiirusta pitää. Mutta illalla ehdin vielä korjailla ja muokkailla portfoliota, jos te rakkaat ihmiset kerrotte, mikä siellä mahdolliesti mättää. Perjantaina minun pitääkin esitellä tuotokseni koko Intro-ryhmälle. Jännittää. Vihaan esiintymistä.

Asiasta viidenteen... Ilahduin suunnattomasti, kun huomasin, että bloggeriin on tullut uusia fontteja. En tiedä, kauanko niitä on ollut jo mahdollista käyttää, mutta ainakin minä huomasin ne vasta tänään. Ja niitä oli tietysti heti pakko päästä kokeilemaan! :)


1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Hei, sain kuin sainkin blogini valmiiksi osoitteessa http://nauravanappi.blogspot.com. Käyhän toki kurkistamassa, sieltä se sinun nappikuvasikin nyt löytyy :)