6. helmikuuta 2011

Ihanuutta! Tölkki.

Eilen innostuin askartelemaan koristuksia tölkkeihin. Siivoilin eilen kämppää, ja tuskastuin, kun ei ollut pienille esineille paikkaa vaan ne pyörivät pitkin pöytää. Kaivoin skräppipaperiarkkeja esiin (joita on kertynyt melkoinen pino) ja aloin päällystää. Innostuin kovasti ja tyhjensin koko metalliroskiksen kissanruokatölkeistä. Onneksi ne oli jo valmiiksi pestyjä, niin ei tarvinnut odotella tölkkien kuivumista! :) Olin aiemmin jo miettinyt, että pitää keksiä jotain projekteja, joihin noita ostamiani askartelupapereita voisi hyödyntää, kun niitä vain tuntuu kertyvän ja kertyvän. Tässä hyvä keino! Ideoita olisi päässä useampiakin, nyt pitää odotella, että kissat syövät tölkkejä tyhjiksi. Hoituu kierrätyskin hyvin. :)
Kauniit paperit eivät välttämättä tarvitse kuin kauniin nauhan ympärilleen

Kukkia ja nauhoja saa yhdistellä

Ihanilla väreillä saa pirteyttä

Valmiita tageja on hauska ja helppo käyttää koristeeksi

Yksinkertaiset on minun lemppareitani

Lehmäkin pääsi laitumelleJoillain papereilla molemmat puolet ovat niin kauniita, että iskee tuska: Kumpaa puolta käyttää?

Joku paperi näyttää iki-ihanalta tölkin kyljessä, mutta korttiin sitä ei olisi laittanut milläänOhuemmalla paperilla tölkin kuprut näkyy helposti läpi.


Tölkin voi koristella ihan ympäri. Takasaumakaan ei ole kovin ruma.3 kommenttia:

Anninen kirjoitti...

Ihan huipputölkkejä!! :) Näitä on pitänyt itsekin väsätä joskus jossain välissä, mutta meillä tulee harvemmin noita korkeita purkkeja mistään. Pitäisi varmaan ostaa muutama hernaripurkki... :D

Usvis/Kissapiika kirjoitti...

Jos tahdot, niin täältä kyllä saa. Meillä tulee noita vähintään yhden purkin päivävauhtia.

Anninen kirjoitti...

Joo, kiitos! Ainakin muutaman purkin voisin ottaa kokeiltavaksi.