5. maaliskuuta 2011

Väsynyttä touhua

Tootsie
Hamsterit sai viikko sitten uudet kämpät ja ne ovat olleet aika tyytyväisiä lisääntyneeseen tilaan, uskoisin.
Tässä vielä vanhassa terrassa kissojen valvovien silmien alla.
Tootsie nukkuu
Keken taidonnäyte Buddha-asennosta.
 Aiemmin kerroin niistä kaverini lähettämistä Kiina-pusseista. Tässä kuva:
Pikkuinen panda verisine kirveinenn ja Sweet love... :D
Sammakkoja Kiinasta
Vihdoin saatiin mukavasti käynnistymään myös MuiKeiden (facebook-ryhmä; Muinais- ja Keskiaikakäsitöiden [ja vähän muidenkin] harrastajille) tapaamiset. Aloitettiin kahvilatapaamiset, ja ensimmäisenä vuorossa oli Robert's Coffee, jonka kaakaon ehdin nauttimaan jo ennen kuin paikalle ehti ketään muita.

Tällä viikolla ollaan muutenkin ideoitu oikein urakalla; oli Intro-ryhmässä messujen suunnittelua ja Ukonvakassa hallituksen kokousta.  Itse olen yrittänyt saada jotain järkeä ajankäyttööni ja diabetekseeni. Kesää ja markkinoitakin pitäisi jo alkaa miettimään; minne osallistua, milloin ilmoittautua. Kiina on vienyt melko suuren osan innosta - tuntuu, että matka tulee vauhdilla. Viisumit on edelleen hankkimatta, kun niiden saaminen ei ollutkaan ihan niin helppoa. Eikä halpaa. Avokilta puuttuu edelleen se siviilipalvelustodistus - kyllä hän jo kuulemma on sen tilannut...

Tinttikin (meidän auto) katsastettiin ja samalla siihen tehtiin 300€ huolto. Huh. Kesärenkaatkin pitäisi hankkia.

Aivan liikaa asioita mietittäväksi. Väsyttää.
Samed <3
edit klo 21:02.
Tultiin juuri saunasta ja sattumalta huomasin erään kirjeen eteisaulan huoltomieslaatikon päällä. Oli sitten ilmeisesti postiljooni jakanut avokin siviilipalvelustodistuksen naapurille, joka uteliaisuuttaan oli sen avannut, mutta ilmeisesti pettynyt sisällöstä ja kiikuttanut sen alakertaan. Mitäs sitä nyt meidän postiluukusta olisi laittanut, vaikka osoite hyvin siitä näkyi...  Hohhoijaa. Kiitos vaan taas tästäkin, naapurit! Jatkan haaveilua omasta omakotitalosta kaukana naapureista.

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Voi pieniä karvapeppuja <3