12. huhtikuuta 2011

KEEEEEVÄÄÄÄT!

Vihdoin tuntuu siltä, että talvi on taittumassa kevääksi. Lunta ei ole satanut ainakaan viikkoon ja maasta alkaa lumikinosten alta paljastua koirankakkaläjiä ja tupakantumppeja. Katupöly sakenee. Katuharjauskoneet harjailevat soraa ja aurinko paistaa ainakin joka kolmas päivä aiheuttaen puolelle kaveriporukasta migreeniä. Jep, on se ihanaa aikaa tämä kevät. En ole kevätihminen. Onhan toki ihanaa, kun linnut laulaa ja valoa riittää. Mä vihaan loskaa ja kaikkea sitä p*skaa, jota lumien sulaminen tuo esille. Kuten se ällöttävä maanhaju. Yöks.
Mä tykkään keväästä siinä kohtaa, kun puihin alkaa tulla lehdet ja maa vihertää. Kun tarkenee ilman välihousuja ja kaulaliinaa. Sitä odotellessa.

Varma kevään merkki: Hullut päivät. Meinas livahtaa ohi, mutta onneks satuttiin bongaamaan keltaiset kassit lähes kaikilla vastaantulijoilla, niin piti itsekin käydä poimimassa herkkusäkkiin 5 pussia sipsejä, kaikki eri makuja. Otettiin myös ässä mixejä ja missä äxiä ja tietty sipseille dipit (ei kyllä stockalta). Raffelit vei voiton.

Viisumihakemukset Kiinaan on jo täytetty, vielä kun saisi aikaiseksi viedä ne matkatoimistoon.

Kissat ottaa rennosti; Ockuc


Se on tarkkaa puuhaa.Ystävälläni oli valokuvausliikkeessään kampanja "Persoonallisia muotokuvia". Serkkuni, meikkaaja-kampaaja lupasi hoitaa minut kuosiin kuvauksiin. Ystäviltäni Pienestä BurleskiKlubista sain probbeja lainaan ja siitä se sitten lähti...

Tästä lähdettiin.

Meikkaajan käsi
Hiukset

Tähän päädyttiin


1 kommentti:

Anninen kirjoitti...

Vau, hienoja kuvia! Eka noi tulppaanikuvat, ne on tosi kauniita. Kissa on hauska, jälleen. :D Ja noi muotokuvat on tosi upeet!!