17. elokuuta 2011

Sammakoita, seurustelua ja sisätiloja

Kiinassa vuoden vaihdossa ollut ystäväni palasi vajaa kuukausi sitten takaisin Suomeen ja sai melkein samantien kämpän Turusta. Poikkesin viime viikolla hänen luonaan (utelias kun olen) ja sainkin hauskan pikkuisen sammankon! 
Ystävälläni on opinnot vielä kesken, mutta kovasti hän suunnitteli heti ensi vuonna lähtevänsä uudelleen Kiinaan. Meilläkin on taas matkakuumetta. Ollaan ajateltu Budabestia. Itse en ole tutustunut paikkaan vielä ollenkaan, mutta tuntuu, että kaikki ovat käyneet siellä. Ei haittaa minua - minä haluan hankkia omat kokemukseni. Mutta tällä kertaa otetaan suorat lennot Finnairilta. Mistä tulikin mieleeni, ettenhän minä ole ollenkaan kertonut niitä Kiinankuulumisia täällä blogissa! Hups. 
Kuvia, ja hiukkasen tarinaa löytyy kuvat.fi:stä, (täältä kuvagalleriaan) mutta olen tännekin suunnitellut "Kiina-pakettia". Jos käyt tsekkaamassa kuvia tuolta, aloita tosiaan viimeisestä sivusta ja jatka ensimmäiselle, koska kuvat on väärässä järjestyksessä, enkä osannut muuttaa niitä toisinpäin.


Kävin myös uudemman kerran katsomassa Brinkkalan galleriassa olleen Miniasuntomessut Nukkekotinäyttelyn. Oli se kyllä niin mahtava!
Joka kerran kun kuvia katselee, tulee hinku päästä itsekin tekemään. Saa nähdä, koska Pikku Noidalle  ilmestyy jotian itsetehtyä. On tässä sen verran hektistä elämä nyt.

Hyvän Ystäväni kanssa olimme katsomassa tuon näyttelyn ja jatkoimme siitä Kirjakahvilaan teelle ja mokkapalalle ja poikkesimme tietysti Presentossa, jonne livahti vähän liikaakin rahaa...
Sain Ystävältäni yhdistetyn syntymäpäivä- ja nimipäivälahjan: sammakkoja Kissantassuun! Eihän noita raaski minnekään muualle laittaa, kuin sammakkohyllyyn! :) Sammakkolautasliinoja, sammakkoleimasin, sammakkomuistitaulu ja sammakkotikun nokassa ja vihreitä tuikkuja. Kaikki ihanassa kissapussissa. 

Ihana sammakkolahja
Nukkekotikamaa Presentosta
Askartelukamaa Presentosta ja nauhoja Muotinapista.

Ei kommentteja: