26. tammikuuta 2012

Juhlaruokaa

Avokillani oli syntymäpäivä joulukuun alussa. Emme juhlineet niitä muuten kummemmin (ensi vuonna hän täyttää pyöreitä, ehkä hän silloin innostuu juhlimaan enemmän), mutta kävimme syömässä ravintolassa. Luksusta! Emme ole käyneet kovinkaan monessa Turun ravintoloista (sääli) ja koska nytkin jäimme vähän arpomaan, missä olisi ruokaa, josta molemmat pitävät ja johon emme joutuisi ruokailun jälkeen tiskihommiin, päätimme suunnata jo aiemminkin hyväksi havaittuun Cantina Aztecaan Turun keskustassa.
Ilta oli perjantai, joten siellä oli jokunen muukin ja meno hyvin pikkujoulumainen. Viereisesä pöydässä hoilattiin jouluveisuja ja juotiin kannuittain margariitaa. Palvelu oli erinomaista ja nopeaa. Otettiin pitkän kaavan mukaan, alkuruoat, pääruoat ja jälkiruoka. Saatiin vielä drinkkiliput yläkerran Papuun. Ilta oli mukava, ja näitä kuvia katsellessa herahtaa vesi jälleen kielelle. Harmittaa, ettei itsekin otettu margaritakannua palan painikkeeksi.

Alkuruokalautanen. Kaikkea ihanaa. Mäkin maistoin ekaa kertaa elämässäni friteerattua jättikatkaravun pyrstöä. Meni tolleen friteerattuna hyvin dipin kanssa.
Mun pääruoka. Peaellaa. Ihan mielettömän iso annos. En jaksanut todellakaan syödä kaikkea. Sisälsi mm. katkarapuja (no joo, nyt ne jäi syömättä) ja kampasimpukkaa (oli yllättämävän maukasta) johon olen myös suhtautunut suurin ennakko-odotuksin.
Avokin pääruoka. Jotain lihaa tuolla nyytissä oli, riisi oli ihanan valkosipulista! Avokki söi ihan kaikki!
Ihanainen jälkiruoka, joka pistettiin puoliksi, kun oltiin niin täynnä pääruokaa. Olisi kyllä voinut ottaa molemmille omat, tää oli niin taivaallista!

Oi nomnomnom
Drinkkiliput
Lipuilla saadut drinkit. Aikas imelää. Nuoli kaikki sokerit lasin reunalta. Slurps.

Ei kommentteja: