10. elokuuta 2009

Vähän minusta...


  
 CV
Olen syntynyt kuun ollessa täysi, toukokuisena aamuna keisarinleikkauksella 1978 ja tällä hetkellä asun Turussa avomiehen ja kolmen kissan kanssa.

Omaan luovaa ajattelua ja uusia ideoita, jotka tulevat esiin varsinkin erilaisissa kädentaidoissa. Käsilläni ja aivoillani pitää olla jatkuvasti tekemistä. Harrastan tekstausta/kalligrafiaa ja neulahuovuttamista. Muinaistekniikoista hallitsen hyvin erilaiset tekstiilitekniikat (lautanauha ja neulakinnastekniikka) sekä pronssin valamisen (perinnevalu sekä alipainevalu).
Tunnen jonkin verran Suomen muinaisuskoa ja esihistoriaa (rautakautta), ja tavoitteenani on näiden syvempi ymmärtäminen.

Olen Muinaistaitoyhdistys Ukonvakka ry:n perustajajäsen (2005) ja sihteeri. Ukonvakan tarkoituksena on muinaisten taitojen esilletuominen. Ukonvakan toimintaperiaatteen ydin on verkostoituminen. (http://ukonvakka.net)
Olen Osuuskunta Turun Tuulenpesän jäsen huhtikuusta 2010 (http://www.turuntuulenpesa.fi/)
sekä Eläinsuojeluyhdistys Dewin aktiivijäsen (keväästä 2008) (http://www.dewi.info/)


Koulutus 

Muotoilija (amk) 30.5.2005. Turun ammattikorkeakoulun muotoilun koulutusohjelma, käsityön ja muotoilun suuntautumisvaihtoehto, metalli, Mynämäki 

Tekstiiliartesaani 23.3.2000. Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, tekstiiliartesaani Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos Ylioppilastutkinto 31.5.1997.

Lisäkoulutus
Kalligrafia, työväenopisto 2007-2008
Kalligrafian neljä vuodenaikaa, Kankaanpään taidekoulu 2008-2009
Yrittäjäkurssi 2005

Näyttelyt 
Vakan alta – taidetta viikinkien hengessä, Muinaistaitoyhdistys Ukonvakka ry:n ryhmänäyttely,Vanhan
Raatihuoneen galleria, Turku 1.6.-22.7.2007 
Viimeinen niitti, ryhmänäyttely, Galleria Raya,Turku 20.5. – 20.6.2005 
Recreation, ryhmänäyttely, Galleria Regina, Turku 14. 11. – 4. 12. 2002 
Habitare 2001, Helsinki. Turun ammattikorkeakoulun osasto 
Lopputyönäyttely, Tyrvään seudun museo, Vammala 1999 * * *
Jees, tässä siispä jonkin verran kuvia, joista ehkä saa jonkinlaisen käsityksen siitä, millainen ihminen minä olen. Ehkä. Aloitetaan perustiedoista: mieltymyksistä ja elämäni jakajista.


Pidän hirvittävästi sipseistä. Taffelin poimut on kaikkein parhaimpia! :) Ehkä vielä jonain päivänä Taffelin tehtaalle tehty retkikin on todellisuutta!

* * *Myös sammakot kuuluvat ykkössuosikkeihini! Olen kerännyt sammakoita noin vuodesta 1997, kun huomasin, että niitä oli jo siihen mennessä kertynyt jokunen.
Tällä hetkellä kokoelmiin kuuluu reilu 300 esinettä.

* * *

Rakkaimpia eläväisiäni ovat kissani; Samed, Seita ja Ockuc. Samed on ruskearaidallinen, syntynyt tammikuussa 2001. Ockuc on musta, se on syntynyt heinäkuussa 2000 ja tuli minulle kaveriltani puolitoistavuotiaana. Seita on tällä hetkellä porukan kuopus, se on syntynyt lokakuussa 2005. Seita on harmaa ja siinä on kahdeksasosa persialaista. Seita on hyvin äänekäs ja diivamainen narttu. Samed ja Ockuc [lausutaan oskis] ovat poikia. Kaikki nauttivat kunnon leikeistä! Lempileluja ovat tekemäni kissanminttuhiiret ja punainen matonkuteen pätkä.

Seita

Samed

Ockuc

Ja totta kai elämääni kuuluvat rakas oma Kotiorjaseni, sekä muut ihanat Ystäväni.<3
Olette kaikki minulle todella Tärkeitä, vaikken sitä tule sanoneeksi läheskään tarpeeksi usein!!!

Ei kommentteja: