27. toukokuuta 2010

Ihmetyksiä ja ihanuuksia


Vuorokausirytmi taas ihan sekaisin. Kultsin vuorotyö vaikuttaa minuunkin... Tänään piti ehti vaikka mitä, mutta heräsinkin sitten vasta puoli yhden kieppeillä, joten enpä sitten ehtinytkään ihan kaikkea mitä piti. Aamun tuntien katoamisen ihmettelyn jälkeen huomasin viime viikolla saadun kiinanruusun, joka otti osumaa jo tupareissa. Nyt siitä oli kuin ihmeen kautta "tipahtanut" pari lisälehteä... 


Jotain ilmeisen samansuuntaista oli käynyt myös rukolan aluille... 

 

 Ja näiden ihmettely johti hetken päästä kuuluvaan kissa yökkäilyyn. Suhteellisen perinpohjaisen etsinnän jälkeen minkäänlaista oksennuskasaa ei kuitenkaan löytynyt. Ihmettely jatkui. 

Lähdin kaupunkiin ja Eurokankaasta löysin tällaista huippusuloista nallekangasta ja sen kimppuun käyn huomenna. Nallekangasprojektista siis myöhemmin lisää juttua. Eurokankaasta löysin myös tällaista jännittävää puuvillakangasta, josta aion koittaa kesän aikana taikoa itselleni jonkinlaista kesämekkoa. Ripaus taikaa luultavimmin tulee tarpeeseen, mistä minä muutoin saan tarpeeksi aikaa toteuttaa kaikki projektini, ihmettelenpä vain!


 

Eurokankaassa oli myös kivoja nappeja. Äiti pyysi minua hankkimaan hänelle 5 nättiä nappia villapaitaan, jota tekee veljeni (ja siis veljen vaimon) vielä syntymättömälle vauvalle. En kuitenkaan oikein osannut päättää ja jätin nämä napit ostamatta. 
Ja suuntasin Lankabaariin, josta löysin nämä vallan suloiset napit. 


Mitäs siinä sen enempiä ihmettelemään, vaan ostin ne. Tosin hiukan hintavampia olivat, mutta ovat kyllä kauniita!
Seuraavaksi suuntasin Suomalaiseen kirjakauppaan ja sieltä löysin yksiosaisia korttipohjia. Useimmiten käytän kaksipuoleisia, mutta ajattelin nyt tehdä poikkeuksen ja voihan näissäkin yhdistää kaksi korttia, jos välttämättä haluaa kaksipuoleisia. Tai kuka sanoo, että kortin pitää olla kokoa A6, voihan tämänkin vielä taittaa puoliksi! Tai tehdä vaikka ja mitä... Ihmeiden aika ei ole ohi ja vain aika näyttää, mitä näistä syntyy! Koska ostin useampia pakkauksia korttipohjia, sain kaupan päälle ääriviivatarroja, JEI!


Sitten suuntasin lempikauppaani Presentoon. Listassani oli ruskeaa kartonkia ja huovutusneuloja. 


Juupa juu. Äiti soitti kesken ostelun ja unohdin vallan ne neulat. Pitää poiketa huomenna uudelleen. Kaikkea muuta matkaan kuitenkin tarttui; pari lisäarkkia paperia tuon ruskean kartongin lisäksi, ruskeaa paperia (noissa pikkupusseissa; tosi hyvää johonkin viikinki-/keskiaikakirjoitusjuttuun, joita kesän aikana varmaan tulee tehtyä...) ja sitten ihanaa Hello baby!- nauhaa, jota käytän siihen nallekangasprojektiin... Sekä nättiä oranssia pallonauhaa.


Ystäväni osti minulle tämän sammakkoleimasimen synttärilahjaksi!
<3 <3 <3 Ihana! (Mä olen ihan sammakkofriikki!)

Presentosta suuntasimme Ystäväni kanssa Robert's Coffeen yläkertaan, jossa kokoontui facebookissa alkunsa saanut ArtsyMarket- ryhmä. Juu, facebook synnyttää kaikenlaista ja varsinkin tällaisten kaikkien ryhmien luontipaikkana se on aivan huippu. ArtsyMarket on pienen piirin askarteluryhmä, jossa raha ei liiku, vaan jäsenet esittelevät tuotoksiaan ja sitten niitä vaihdellaan. :) Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tapasimme ihan livenä. Kuusi naista...tyttöä (+1, joka oli kiinnitettynä vaunuihin) kirjaimellisesti kiljahteli riemusta ihanuuksia ihmetellessään. Eikä ollut ihme! Tarjolla oli vaikka ja mitä!
Tässä tuotteita, joita minä valitsin (ja siis "maksoin" omilla tuotteillani):


Emalikoruja. Takana tulitikkuaski, eli nämä ovat pikkuruisia. 


Ihana painettu kangaskassi. Tämän tilasin itse asiassa jo etukäteen. 


Myöskin etukäteen tilattu sammakkorintakoru.


Ja pupu. 


Metallisia nappeja.


Rintaan satiiniunelma.


Ja ihana rusettisydän.


Hiuksiin sain aivan mahtavan pöllön pesineen. Laitteessa on myös pitkät nauhat taaksepäin, mutta niitä ei nyt näissä kuvissa näy...


Lisää päähän laitettavaa; hatuke. Minun ensimmäiseni. Tai toinen, jos tuo pöllö lasketaan. Tähän pitää vielä ommella hiusklipsi taakse ja Voilá, koristus on valmis. Tilauksessa on myös satiinia, höyhenia, kiehkuraa, mahdollisesti tylliä ja mitähän muuta sisältävä pantajuttusysteemi... Miksei näillä ihanuuksilla ole nimiä? Tai miksen minä tiedä niitä!

Sain myös monia kuolettavan kauniita maalauksia: 


Ja viimeisenä vilautan vielä, mitä tämän kesän markkinoille on tuloillaan, vielä työn alla. Huovutettuja avaimenperiä! Onhan näitä jo ollut parina vuotena, mutta miksi sitä hyvää lopettaa. Possut ovat uusia ja matosillakin on uutta - jotkut niistä ovat pilkullisia! Sydämiä on useampia värejä ja ketut ovat hiukan pulskistuneet. Kirjanmerkkejä ja avainnauhoja olisi tarkoitus vielä näistäkin malleista ehtiä tekemään...
Ja hiukan uuttakin ideaa jo olisi. Mistä sitä aikaa saikaan lisää?


Ja vielä yksi ihmetyksen aihe, mutta ei niinkään ihanuus... Liekö kissoilla kevättä rinnassa, vai onko uuden asunnon lisäneliöt saaneet aikaan (tai näiden kahden yhteisvaikutus) sen, että ruokahalu on lisääntynyt ja samalla hiekkalaatikkokäynnit tihentyneet. Käytän kissojen vessassa tavallisia talonlämmitykseen käytettäviä puupellettejä (halpuutensa takia) ja puupurua on alkanut levitä mystisesti pitkin kämppää (varsinkin kylpyhuonetta ja eteistä) uskomattomia määriä. Vaikka käytän kynnysmattoja sekä laatikoiden edessä, kylpyhuoneen oven edessä ja eteisen lattialla. Vanhassa asunnossani kolmelle kissalle riitti viikoksi kaksi laatikkoa, mutta nyt sama määrä pellettejä samoille kissoille tuntuu riittävän enää puoleksi viikkoa! Kerran on jo ilmestynyt eteisen lattialle muistutus siitä, että laatikot kaipaisivat siivousta. Kerrassaan ihmeellistä - silleen ei-niin-hienoa- tavalla.

Ei kommentteja: