26. elokuuta 2010

Syksy tuli.

Ostin tänään kellon. Rannekellon. Jyskistä. 6€. Olen jo useamman vuoden koittanut tulla toimeen seinäkellojen ja kännyköiden kellojen avustuksella. Viime aikoina sekin on tuntunut perin vaikealta, joten kun nyt tupsahti näinkin halpa (ei voi enää sanoa edes "edulliseksi", halpa se oli!) kello vastaan, joka näyttikin vielä varsin mukavalta (musta hihna, valkoinen kellotaulu, jossa roomalaisilla numeroilla luvut. Mustat viisarit. Semmonen aika pieni. Just hyvä. Nyt se on ollut ranteessa pari tuntia. Tuntuu oudolta. Välillä kiristää, välillä hihna on liian löysä ja kello pyörähtää "väärälle puolelle" (sen pitää pysyä kämmenselän puolella). Vaatii totuttelua.

Muutenkin tuli tehtyä taas hankintoja. Sain uuden tietokonepöydän. Tai uuden ja uuden... Ystäväni lähtee vuodeksi vaihtoon Kiinaan ja hän myi minulle vanhan kirjoituspöytänsä. Haettiin se tänään ja kasasin samantien. Piti hiukan soveltaa, kun eihän minun tietokoneeni ole mikään laptop. S**tanallinen kasa johtosotkua jaloissa, koko ylempi hylly veks (piti laittaa se tuohon seinälle, mutta mun hyllynkannakkeet on hukassa), ja näppistaso hiukan liian matalalla, mut eipä tarvi pitää sylissä...

Nyt on tasoja jos jonkinlaista tässä askarteluhuoneessa. Kuvia myöhemmin. En ole vieläkään ehtinyt katsoa läpi viime viikon reissukuvia. Ehkäpä ensi viikolla. Tässä on taas tapahtunut niin paljon.

Ensi viikonloppuna viedään auto pois (en tajua, miten sitä sitten pärjää!) ja vietetään veljen tyttären kastajaisia. Hame on hankittu (viime viikolla Helsingistä), puseroa pitää vielä miettiä. Lahjat on tehty, kortti liimaamista vajaa valmis (loppui liima kesken). Kuvia ensi viikolla, kastajaisten jälkeen, ettei mene hyvä yllätys pilalle! :)

Syksy tulee. Meinaisn, että olisin ehtinyt hiukan rentoutua kesän jälkeen, mutta eipä mitään. Paljon olisi hommaa tekemättä (kaikki pitäisi olla tehty jo), mutta ehkä hyvä niin. Töitäkin pitäisi alkaa etsimään, niitä ihan Oikeita Töitä. Vinkatkaa, jos jonnekin Turun seudun askartelukauppaan tms tarvitaan apulaista. Se olis ihan unelmahommaa.

Ei kommentteja: