3. syyskuuta 2010

Kiukkupäivä

Tänään on ollut kiukkupäivä. En tiedä, mikä varsinaisesti oli kiukun alkusyy, mutta kaikki vaan kiukuttaa. Olen silti (tai ehkä juuri siitä syystä) saanut tänään paljon aikaan; sovin kahdesta yhden illan neulakinnaskurssista Lankabaariin, veistelin reilun kymmenen neulakinnasneulan aihiot (jäivät odottelemaan hiontaa), imuroin koko kämpän, tiskasin (kone auttoi aika paljon), pyykkäsin (siinäkin onneksi voi luottaa koneen apuun), järjestelin keittiön tasot kaikesta ylimääräisestä, kävin kaupassa (siinä auttoi avokki, sekä kantamisessa että maksamisessa :) ) ja huovuttelin yhden tilauspöllön. Hämeen linnan keskiaikamarkkinoilla tein vaihtokaupat yhdestä kirjasta ja lupasin tehdä hänelle kirjapöllön. Nyt se olisi valmis, ja olen tyytyväinen. Kun vain saisi postiosoitteen, sähköisesti tuota on paha lähettää.

Tänään verensokerit on olleet taas matalalla. Nytkin tuntuu käsissä hypo (eli matala verensokeri). Johtuu siitä, että koitan rustailla jälleen insuliinimääriä minulle sopivaan määrään, muttei vaan tunnu iskevän. Rasittavaa. Luultavasti kiukkukin johtunee ainakin osittain tästä. Hypoilla mun tunteet on just kiukkua tai joissain tapauksissa hirvittävää itkuherkkyyttä. Onneksi tämän pahemmiksi ei ole menneet, en ole kertaakaan menettänyt tajuani *koputtaa puuta*. Markkinoita kiertäessä sitä peläten olen pitänytkin sokerit melko korkealla (lääkärin mukaan liian korkeina). Jotta lisäsairauksilta vältyttäisiin tulevaisuudessa, olisi nyt korkea aika saada sokerit kuosiin. Mutta ei se helppoa ole. Jatkuva itsensä tarkkailu ja verensokerin mittaaminen on ärsyttävää, eikä kaikkea yksinkertaisesti muista merkitä. Prkl.

Mutta huomenna teen koko päivän kissoja ja/tai nukkekotijuttuja. Ja koitan ottaa rennosti. Ja menen saunaan. :) Huomenna, tai mahdollisesti sunnuntaina lisää kuvia. Sori, mut nyt ei vaan ehtinyt/jaksanut.

Ei kommentteja: