1. joulukuuta 2010

Joulukuun ensimmäinen

Voi äly. Enhän mä meinaa keretä konettakaan nykyisin avaamaan, saatikka kirjoittamaan tänne! Kovasti oli suunnitelmissa joulukalenterin kirjoittaminenkin... Huh.

Joulu on minulla aina yhtä kiirettä. Mutta en minä sitä varmaan pois vaihtaisi. Siis sitä kiirettä. Aattona on sitten ihana rentoutua kaiken sen hässäkän jälkeen. Minulla joulu alkaa jo heti kesän loputtua. Markkinoita kiertävänä käsityöläisenä pitää elää tulevaisuudessa. Tai siis pitäisi. Jotenkin sitä vain lokakuun lopulla huomaa, että kaikki on edelleen vaiheessa ja iskee paniikki. Marraskuun lopulla sitä tajuaa, miten vähän kuukaudessa onkaan saanut aikaan... Mutta viime hetken paniikki on aina se paras motivoija.

Tälle vuodelle Turun Katedraalikoulun Lammas- ja vuohituotteiden markkinat kaksi viikonloppua sitten aloittivat oikeastaan joulumarkkinat, vaikkeivat olleetkaan varsinaisesti joulumarkkinat vielä. Joulu avattiin Loviisan Vanhan tallin markkinoilla, vaikken itse paikalle päässytkään, minä olin lautanauhakurssilla, jossa tappelin kovasti katkeilevien lankojen kanssa. Vielä en tiedä, mitä Loviisassa minulta myytiin, kunnen ole ehtinyt hakea markkinatuotepakettia vielä postista takaisin. :)

Ensi viikonloppuna on Halikon Rikalanmäellä joulumarkkinat. Lauantaista maanantaihin. Toivon todella, että kelit olisivat suotuisat pitkähkön matkan ajamiseen. Paljon uutta on tullut tehtyä, mutta kuvia joudutte odottelemaan vielä hetken. En ole ehtinyt purkaa korttia koneelle saati muokkaamaan kuvia julkaisukelpoisiksi...

Aivan ihan joulukalenteri odottaa kurkkijaansa Kummitustalon Stellalla:


Really busy. Hardlytime to open the computer... I was planning christmas kalendar here, but... 


As a craftman, and selling stuff in markets, I should live in future, but I just don't. It's allways a real panic before christmas... Oh well, it's the best motivation... 


I've done new things but you'll just need to wait for a while, for me to get bit time to load the photos... 


Ei kommentteja: