20. heinäkuuta 2011

Intro on nyt ohi. 
Koulutus loppui, ja saatiin ruusut ja todistukset. Tuli ihan haikea olo. Näitä ihmisiä ei enää näe säännöllisesti. On ollut mukavaa heidän kanssaan viimeiset kuusi kuukautta. Tuli opittua taas paljon. Ehkä Idea B jatkaa elämäänsä ja osuuskunta saa introlaisista yrittäjiä ja yhteistyökumppaneita.  

ruusu, todistukset ja cd.llä Idea B tapahtuman kuvat VR Studio pöydällä

Maanantaina veljeni perheineen tuli viettämään kesälomaa Turkuun. He majoittuivat meillä ja olin varautunut jo etukäteen siivoilemalla mahdollisimman paljon taaraa turvaan yksivuotiaan ulottuvilta. Vähän yllätyksiä tuli, mutta kaikesta selvittiin kikattamalla.

Ihan mahtavat lautasliinat sain!
Neiti S ja Ockuc
 Kissojen kanssa tuttavuuden tekeminen oli vielä maltillista, 
eivätkä kissatkaan alkuhämmennyksen jälkeen kovin paljon pelänneet.

Neiti S osoitti perin suurta musiikillista kiinnostusta heti visiitin alusta lähtien.
Pieni rokkistara
Näistä paprikoista meille loihdittiin todella herkullinen tortilla-ateria, joka vei kielen mennessään, enkä muistanut kuvata sitä.

Pääsin itsekin pienelle risteilylle mukaan tänään työkkärikäynnin jälkeen. Pieni aurinkoinen tyttönen oli mukavaa matkaseuraa ja kuten meistä jokainen, väsyneenä ja nälkäisenä reissun päätteeksi pitää aina hieman kiukkuilla. :) Tiistaiaamuna sain yllätys-halauksen neidiltä ja se lämmittää mieltä vielä pitkään.

Risteilyllä oli mukavaa
Tämä päivänkakkara pitää kyllä käydä tsekkaamassa vielä lähempää!


Tiistai-illalla tein nopeasti mustikkapiirakan viime vuotisista mustikoista (haaveena tyhjentää pakastinta, jotta sinne saisi tämän vuoden satoa), ja mustikat humpsahtivat vallan kokonaan taikinan sisään. Piirakasta tuli herkullista, mutta se jäi odottamaan aamua tortillojen viedessä mahasta suurimman tilan. Piirakan päällä oli onneksi pyyhe, sillä aamulla siinä näkyi 6-7 painaumaa... Joku kissoista oli ollut sen verran utelias, että oli käynyt kävelemässä piirakan päällä. Kiva. En tiedä kuinka paljon tämä vaikutti vieraisiin, mutta piirakka jäi meidän syötäväksi.


Parvekeravintola Kissantassun kesäterassilla tarjoiltiin tänään mansikka-banaanismoothieta ja kerran tassuteltua mustikkapiirakkaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vielä tädille! Oli superkivaa!