23. huhtikuuta 2012

D:llä. Ja metsässä.

Tänään oli taas pitkästä aikaa diabeteslääkäriaika. Olin jo asennoitunut siihen, että pitkäaikaissokerit huitelee taas kympissä. Yllätys yllätys: HbA1c olikin laskenut 9,4:ään! Jee. Onhan tässä vielä matkaa hyvään hoitotasapainoon, mutta alku se on tämäkin. Koska olen lisännyt insuliiniannoksia, näkyy se tietysti painossakin. Painonnousuun saattaa kyllä vaikuttaa myös stressi ja laiskuus - on tullut nautittua herkkuja enemmän kuin sallittua.

Olen viimeiset pari vuotta ollut samoissa painoissa, mutta nyt on nelisen kiloa humahtanut lisää kuin salaa. Viidestä kymmeneen kiloon voisi lähteä ihan mainiosti, mutta se vaatii kyllä muutakin, kuin sohvalla löhöilyä. Onhan näitä yrityksiä jo ollut vaikka minkälaisia. Minun kuntokuurini tulee ja menee... En tiedä, mistä sen motivaation keksisi. Muutamat kaverit ovat lähteneet paleo/vähähiilarisen tielle ja kiloa karisee. He näyttävät niin hyviltä, ettei vain jaksa katsella omia makkaroita. Oma kuntokin on niin surkea, että IHAN PAKKO tehdä asialle jotain. NYT. (Tää on aina tätä samaa jankkausta... Nyt kaikki HeiaHeiaan/facebookiin kannustamaan mun kuntoiluani!)

Käytiin tänään myös tsekkaamassa yhtä paritalon puolikasta, jospa vaikka sinne meidät valittaisiin asustamaan seuraaviksi vuosiksi. Saa nähdä. Liedon Vanhanlinnan liepeillä. Aika keskellä ei-mitään, mutta sehän se olisi aika ihanaa. Parin päivän sisään saadaan tietää, josko vappuna on muutto... Vähän muuten iskee stressiä, jos niin käy.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Eksyin lukemaan blogiasi ja tämähän vaikuttaa mielenkiintoiselta :) .
Eli tuskin lukeminen jäi tähän yhteen eksymiseen ;) .

Olen myös d-ykkönen ja todellakin ymmärrän tuon verensokeritaistelusi...huoh...
niin monet kerrat itekin olen käynyt kuulemassa niitä kympin hobis-tuloksia (tällä hetkellä ihme kyllä menee paremmin).
Mulla on d-vuosia takana jo 26 ja ikää 30 vuotta, joten enpä oikeastaan tiedäkään elämästä mitään ilman deetä. :)
Tsemppiä!