30. maaliskuuta 2013

Pääsiäisenä rästihommia kuntoon

Pääsiäisloma alkoi periaatteessa jo torstaina, kun koulusta oli opetukseton päivä. 

Siivosin varastohuonetta, ja nyt sinne taas mahtuu hiukan lisääkin tavaraa, mutta pääasia oli, että sieltä on hieman helpompi käydä hakemassa tavaraa. :) 
Torstaina sain vihdoin myös nyljettyä vuoden pakkasessa olleen oravan. Parkituspuuhat sitten koululla taas. Olen koittanut tuota yhtä vuohta teeparkita kotisaunassa, mutta heikoin tuloksin. Tee alkaa haista muutamassa päivässä ihan kauhealle. Taisin myös laittaa aluksi liian tiukkaa parkkia, joten saattaa olla, että tuo on nyt mennyt umpeen. Olen koittanut sitä availla, mutta heikoin tuloksin. Saa nyt nähdä, kuinka kauan jaksan yrittää. 

Muutoin ollaan hiukan laitettu pääsiäistä (munia, ohraa) ja koitettu päästä uuden tietokoneeni saloista selville. Muutamaan otteeseen olen ollut lähellä heittää koneen menemään. Käyttöjärjestelmänä on windows 8, joka on joka suhteessa ihan erilainen. AAAARGHHH. En jaksa kovin pitkään tietokoneita ja turhaudun tosi kovin melko pian, kunnen ymmärrä, miten joku toimii. Ei ole helppoa. 
Muutoin olen saanut vähän virkkauksiakin valmiiksi. Kummitytölleni tein melkein samanlaisen oravan, kuin veljelleen. Veljen muksuille tein pannulappuja leikkeihin sekä helistimen, josta kyllä unohdin helisevät sisältä kokonaan. Oravan ohje oli sama kuin tässä, mutta tein kuonon ja laitoin tälle ohjeen mukaisen sienen syliin. Etutassut ovat tummat toisin kuin ohjeessa ja tuossa aiemmassa oravassa.Vanhempani olivat vierailulla ja haimme uuden perheenjäsenen: 6 kuukautisen marsupojan, joka ei tullut toimeen kaverinsa kanssa. Olemme jo varsin hurmaantuneita, vaikkei herraa olekaan kovin vielä näkynyt.

Ei kommentteja: