27. toukokuuta 2013

Koulun näyttely oli ja meni

Galleria Reginassa oli koulumme päättötyönäyttely pari viikkoa sitten.

Muinaistekniikan osastolta järjestimme näyttelyn porukalla, vaikka enimmäkseen siellä valmistuvien oppilaiden töitä oli. Koska me olemme aikuiskoulutuslinjalla, emme tee vain yhtä opinnäytetyötä, vaan sekä syksyisin että keväisin meillä on nyttötilaisuus, jonne valmistamme tuotteita. Tavallaan teemme siis kahden opiskeluvuoden aikana neljä opinnäytetyötä.

Muinaistekniikan osaston näyttelyhuoneen teemana oli peura.

En muista puolienkaan tuotteiden tekijöitä, joten jätän kokonaan mainitsematta. Jos joku huomaa omansa tai kaverinsa tuotteen, ja haluaa ehdottomasti tuoda esille tekijän, ole hyvä ja kommentoi!


 ja muu koulu (valikoituja):


2 kommenttia:

Ilona Winebridge kirjoitti...

upeita töitä! tutkailin itsekkin keväällä Mynämäen koulutustarjontaa, kiinnostaa kovin perinteiset käsityötekniikat. olisi mukava kuulla, mitä olet pitänyt opiskelulustasi siellä.

Päivi Kissapiika kirjoitti...

Olen ollut Mynämäelle jo aiemminkin opiskelemassa Muotoilijaksi (silloin samoissa tiloissa toimi myös Turun amk:n taideakatemian Muotoilun osasto).
Pidän kovasti koulusta ja opiskelusta Myniksellä. Asun Liedossa, joten ainoa haittapuoli on noin 3-4 tuntia matkustusta päivässä. Mutta sekin aika voi käyttää hyödyksi - usein unet jäävät vähäisiksi, mutta bussissa voi ottaa aamu- ja iltapäivätorkut. :)