22. syyskuuta 2010

Elämä ja päätökset

Olen ollut viime aikoina todella ärsyyntynyt, stressaantunut ja itkuherkkä. Eilen kävin Ystäväni kanssa kangaskaupoilla ja istahdimme hetkeksi Arnold'sin kahvilaan ja donitseja mutustellen jutustelimme toistemme kuulumisista. Meinasi itku päästä siinä pöydässäkin, kun tuli puheeksi raha-asiat ja stressi.
Illalla yksin kotona ollessani aloin pohtimaan elämääni ja sen päämäärättömyyttä. Istua möllötän kotona ja teen hommia, mutta minulla ei ole Tavoitteita. Siinäpä sitten aloin niitä laatimaan ja sain aikamoisen listan aikaan, mitä pitäisi tehdä. Olen minä varsin pätevä laatimaan kaikenmaailman listoja ja suunnitelmia. Itsekuria minulta vain on puuttunut. Kokeilen siis jälleen.

Päätin tehdä joka päivä:

* Herätä ajoissa
* Syödä joka aamu aamupalan ja muutenkin pyrkiä säännölliseen ruokailurytmiin
* Käydä ulkona tai muutoin pyrkiä harrastamaan liikuntaa
* Pyrkiä meditoimaan n 15 minuuttia/ilta
* Kirjata tavoitteet seuraavalle päivälle


Tavoitteena on noudattaa näitä, mittailla verensoreita ja merkkailla ne, ja koittaa saada hoitotasapaino kuntoon, elikä marraskuun 16. pitkäaikaissokerit alemmaksi (viimeksi ne oli 10.6).

Yhtenä tavoitteena on myös löytää töitä.


Nämä kun lukee, niin tuntuu niin helpolta. Ihmetyttää, etten ole ennen pystynyt. Mutta tiedän, ettei se taida loppupeleissä olla aivan näin helppoa.

2 kommenttia:

Hilla kirjoitti...

Hyviä tavoitteita, Päivi... Tsemppiä ja jaksamista! <3

Eija kirjoitti...

Tulin tutustumaan blogiisi ja täällä on monenmoista juttua...
Tsemppiä päätöksille!