6. lokakuuta 2010

Syksyisen kirpakkaa kiirettä. Busy autunmEnsimmäiseksi on ihan pakko valittaa, miten täällä on muuttunut tämä kuvien lataamisjuttu. Raivostuttavaa. Mä tykkäsin siitä, miten ne kuvat säilyivät muistissa, kun ne oli kertaalleen ladannut, ja sitten voi kirjoittaa ja liittää kuvan tänne. Nyt on pakko liittää kaikki kuvat joko kerralla ja kirota, kun ne on väärässä järjestyksessä ja poukkoilevat miten sattuu TAI ladata niitä aina sitä mukaa, kun tuntuu tarpeelliselta, ja aina välistä unohtuu jotain... MRRRRR.

No, ei voi kuin valittaa ja koittaa totutella uuteen systeemiin.

Vähän on ollut blogissa hiljaiseloa, koska olen tosiaan ollut sen verran kiireinen elämässäni. Työhakemuksia on lähtenyt, toivon mukaan jostain tärppää. Kuvittelin, että hakemuksen kirjoittaminen on helppoa... No, eihän se kovin vaikeaa olekaan, mutta tuntuu, ettei nuo minun hakemukseni mitenkään poikkea tai erotu tuhannesta muusta... Pitää koittaa Panostaa hiukan enemmän...

Mutta mitä minä sitten olen tehnyt... Let's see:

Ok, first of all, I just have to complane about this new picture loadong thing here... It was so much better before, when you could load a punch of photos, write and add photo you liked, write some more and add more photos... Now things are different, and it just makes me swear.  Oh well, one just have to complane and then try to make the best of it... 


It's been quiet here, because I have been so busy in my life. Trying to get a job and been writing those aplications...Not so hard, but I think my aplications are the same as everyone elses... Just have to make more effort there. 


Now to what I have done:
Nauttinut syksystä, käynyt kävelylenkeillä ja kuvaillut luontoa. Oikeasti en riittävästi, pitäisi saada aikaiseksi käydä ihan joka päivä kävelylenkillä!


I have enjoyed the autumn, gone to walks and photografhed the nature. I haven't done it enough though, I should go outside every day for a walk!Kävin myös serkkuni kanssa raveissa Turun Metsämäessä. Suurin osa kuvista oli hiukan vinksallaan, tässä teille muutamia hyviä ja "hyviä".

I also went to harness racing in Turku, Metsämäki. Most of the photos are litte "off", here's some good photos and some "good" photos.

Totosin 1€ panoksella kahta heppaa. Turhaan.
I played toto. Didn't win.Aivan mahtavan upea hevonen.
Really an awesome horse!

Nelikuinen Viporiina. 4 month old Viporiina.

Viporiinan emä, I.P.Pilkku.
Viporiina's mother, I.P.Pilkku
Viporiinalla oli kova kutina pepun puolessa.
Viporiina had an angry itch on her back side...

Ja sitten sitä on tullut jonkin verran askarreltuakin:
I have also done bit of crafts:

Tämä lehmäkortti on huikean makea.
Ostin leimasimen alelaarista.
I really like this cow card.
Lisää kortteja löytyy
http://kissapiika.blogspot.com/2010/10/joulu-mielessa.html
- more cards there.

Kuvaillut kissoja:

Photographed my cats:

Ockuc, josta ei saa ikinä hyviä kuvia.
Ockuc, impossible to take good photos of him!

Samed, oikea poseeraaja.
Samed, he is o pose!


Seita - diva. <3 my love.
 Olen jonkin verran pyörinyt myös kaupungilla, vaikkei minulla mitään rahaa olekaan. Kaikkeen kivaan on tullut törmättyä, esim. näihin Stockmannin ihaniin henkareihin.

I have also made little window shopping, these hangars are great! Fron Stockmann. 


Osallistuin myös Peikkotytön syksyiseen askarteluvaihtoon ja paketin saapumisesta on jo iäisyys... Sisältä löytyi todella paljon kaikkea: papereita joka lähtöön, pitsiliina, vihko, sipsejä ja dippi, tarroja yms koristusta, kynttilälyhty (joka oli valitettavasti mennyt postissa rikki) ja vihreä kynttilä.

I participated on Peikkotyttö's autumn swap, and hade this paket:Tuli myös siivottua taas työhuonetta:

I also cleaned the hobbyroom: 
Ystäväni kanssa aiomme laittaa elämämme kuntoon ja yhtenä osana projektia päätimme kierrellä Turun askartelu-/sisustus- ja käsityökauppoja ja kahviloita.

Aloitimme viime keskiviikkona Presentosta, Vivahteesta ja Elvirasta. Presento on turkulainen askartelukauppa ja minun lempipaikkani. Sieltä saa lähes mitä vain! Vivahde on kukkakauppa, jossa oli ripaus sisustusideoita. Kaunista, hillittyä ja hienostunutta. Elvira on sisustuskauppa. Molemmat aivan Presenton tuntumassa. Näistä jatkoimme Elvira cafeseen, joka oli kyllä kaunis ja hienostunut myöskin. Hienostuneet olivat myöskin hinnat. Huuuh.

With my Friend we have desided to make the best of our lives. Part of this project we visit the hobby/handicraft shops in Turku. We started in Presento (my favorite shop in Turku, a hobby shob, where you can find everything!), Vivahde (flovershop) and Elvira (interiör desing shop). Then to Elvira cafe, nice but really expensive place.

Haudutettua teetä. Nomnomnom.
Tea
Salaattia ja kasvispiirakkaa (jo hieman maistettuna).
Salad and vegetablepie.

Myös kissoilla on ollut omat hupinsa viime aikoina:

My cats have had fun:


Viime viikonloppuna oli Turun Kirja- ja ruokamessut ja meillä oli siellä osastomme. Mukaan tarttui Gregory Maguiren Noita - Lännen ilkeän noidan elämä ja teot (aivan mahtava kirja Ihmemaa Ozin Noidan nuoruudesta. Tälle oli tullut jatko-osakin, mutta sen taidan käydä hakemassa kirjastosta, ei riittänyt rahat), Bunty Cutlerin 211 asiaa, jotka joka mimmin pitäisi tietää, sekä Markku Lappalaisen ja Päivi Sirkiän Suomalainen sammakkokirja. Lisäksi hiukan nukkekotijuttuja (katso Mithologia Fennica) ja Tuija Vihermaan kangaskuvia, joista jotkut menevät joulupaketteihin enkä esittele niitä vielä tässä. :)

Last weekend it was the Book- and foodfair here in Turku. I found few books and ministuff. :)
Messuosasto D12
Kesällä valmistuneet neulakinnassukat.
Needlebindning socks I made last summer.

2 kommenttia:

Anninen kirjoitti...

Ihania luontokuvia! Ja muitakin. Tosi hauska lehmäleimasin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Thanκ you for the good ωriteup.

It іn fact ωaѕ a amusement account it.

Look adνanced to far addеd agreeable frοm
you! Howevеr, how can wе communicate?


Feel free to surf to my website :: näSplastik