16. syyskuuta 2010

Joulu tulee, oletko valmis!!!

Huomasin jo toisaalta, että lähtölaskenta jouluun on jo alkanut. Oli sitten pakko laittaa omaankin blogiin tuo laskuri... Ettei vaan pääse unohtumaan, että se joulu tulee aika kovalla vauhdilla. Myytävää pitäisi saada tehtyä aika reilusti, niitä kortteja olen suunnitellut, mutten ole vielä saanut mitään aikaiseksi. Niin, ja lahjoja... Minulla on ollut jo monta vuotta suunnitelmissa, että että lähestulkoon kaikki lahjat on itsetehtyjä. Lähinnä rahatilanteen takia, mutta koska haluan antaa Tärkeille Ihmisille palan itseäni. No, aika hyvin olen saanut pidettyä kiinni tästä, vaikka välillä tuntuu, että ihan hullua yrittää kaikki tehdä itse ja repiä itsestään irti viimeisetkin tiristykset pelkkien joululahjojen takia. "Pelkkien"... särähtipä korvaan. Itselle lahjojen antaminen (ja saaminen) on kyllä enemmän, kuin "pelkkää" ...

Mukavaa ja rauhallista joulunodotusta kaikille! Ja nautitaan nyt ensin tästä ihanasta syksystä!

2 kommenttia:

Anninen kirjoitti...

Hei, mainio laskuri! Nyt ei pääse unohtumaan. ;)

Ostin tänään vanua, sillä tarvitsin täytettä jouluksi suunnittelemiini koristelahjoihin, joten paketit ovat mielessä minullakin.

Piitsu77 kirjoitti...

Miekin lisäsin laskurin itselleni. Siitä näkeekin hyvin , monta päivää jouluun. :)
Kunhan opiskelukiireet helpottaa eli n. kuukauden päästä. Alankin kunnolla tekemään lahjoja itse. JOs vaikka tänä vuonna saisi suurimman osan lahjoista itse tehtyä. :)