14. syyskuuta 2010

Posti toi...

Tänään postiluukusta kolisi paljon kivaa.
Heidukan vaihtokuukauden ensimmäinen paketti.
Heidukan blogissa oli vaihto, syyskuun aikana pitää lähettää kolme 2-3€ arvoista pakettia.
Heidukka itse on minun vaihtoparinani. 
Jo aiemmin postasin lähettämäni lumiukkomaskotin ja 
tänään sain Heidukalta vastapaketin; neljä kappaletta tuoksukynttilöitä. 

Jatan ihanuudet. Voi noita sipuleita!
Jatan paketti saapui myös tänään ja sieltä löytyi tilaamieni lihapiirakkan 
ja korvapuustien lisäksi vielä pullapitko! Oih ja voih noita ihanuuksia! 

Salaisen askarteluystävän paketti
Say oli lähettänyt myös paketin. Sieltä löytyi mustavalkoisia kuviopapereita, 
tapetin paljon, jänniä mustia ja punaisia helmitarroja(?), 
kahta kokoa valkoisia helmiä sekä huovutusneula.

Kalligrafiayhdistyksen jäsenlehti ja bussiaikataulut
Suomen kalligrafiayhdistyksen jäsenlehti Sulkanen tuli myös tänään.
En ole vielä ehtinyt sitä tarkemmin lukemaan, on ollut niin paljon puuhaa. Hiukan vilkaisin ja paljon oli kivoja kuvia aikanakin... Innostus iskee. Ja yllätyksekseni huomasin, että siellä oli uusintana myös minun kirjoittamani juttu parin vuoden takaisesta kalligrafiakurssista, jossa tehtiin mm. kultaisia kirjaimia. :)
Bussiaikataulutkin tulee varmasti tarpeeseen, vaikka meillä nyt auto onkin (olenko ollenkaan muistanut hehkuttaa autoa täällä? Aivan ihana keltainen Opel Astra, tunnetaan tulevaisuudessa myös nimellä Tintti).

Tonnikalapihvit, kuskus ja salaatti
Tänään oli pakko tehdä tonnikalapihvejä (Ystäväni Annisen reseptillä), koska eilen päätin tehdä nukkekotiini kakluunin eli pönttöuunin tonnikalapurkeista. Sain tyhjennettyä kolme purkkia näihin ja tarvitsisin vielä yhden. Tarkoitus oli laittaa se tuohon salaattiin, mutta meinattiin, että johan riittää. Syödään se viimeinen purkki sitten huomenna, niin saan alkaa väkästelemään kakluunia. :)


Sunnuntaina iski hirvittävä hyvänälkä ja koska minua kiellettiin käymästä kaupassa hakemassa sipsejä (olen todellinen sipsihiiri, ja koitan pysytellä yhdessä pussissa/viikko, mutta viime viikolla siitä jo lipsuttiin; söin tiistaina pussin kiukkulääkkeenä ja perjantaina meillä oli leffailta ja söimme kahteen pekkaan kaksi pussia), joten sunnuntaina ei sipsejä. Jotain hyvää oli pakko saada ja koska mudcakea olin suunnitellut tekeväni jo viikon ja siihen oli ainekset hankittuna, niin tein sitten sellaisen. Tämäkin resepti on Annisen. Olihan se... makeaa. Tavallaan. Itse tykkään kuitenkin pikkasen toisella tavalla makeammasta... No, eipä se silti syömättä jäänyt. :)


3 kommenttia:

Piitus77 kirjoitti...

Ihanan paketin olet saanut askarteluystävältäsi. :)
Kiitokset sinulle paketista, jonka laitoit liittyen syksyn pieni askarteluvaihtoon.
Minä laitoin sinulle paketin eilen tulemaan. KOrtti tulee vain perästä... Suljin jo paketin ja tajusin, että kortinhan piti olla itse tehty. Laitan sen viimeistään pe tulemaan.
Mudcake eli mutakakku on hyvää ja siitäkin on monta versioita. Itselläni onkin yksi todella hyvä ja helppo tekoinen ohje. :)

Anninen kirjoitti...

Tosi kivoja paketteja olet saanut!

Höh, Sulkasta ei ole vielä näkynyt täällä. Tulisipa pian... :)

Usvis kirjoitti...

Piitus77; paketti on vieläkin postissa odottamassa... Lappu oli tullut torstaina (muistaakseni) mutten kerennyt hakemaan sitä ja nyt pitää malttaa vielä vain odotella. :)