21. lokakuuta 2010

Ham-Ham-Hamsuja!

Vielä puolitoista tuntia ja voidaan lähteä hakemaan uusimpia perheenjäseniä kotiin.
Tänään meille muuttaa kahdeksankuukautiset roborovskin hamsterit Kikki ja Himmler. Ne ovat ystävältäni, jolla ei enää aika riittänyt niille. Minähän olen hamsujen hankkimista pohtinut jo jonkin aikaa, ja tämä kävi näin enemmän kuin kätevästi. Itse olisi hankkinut hamsut ihan pikkuisina, mutta kuten ystäväni sanoi, näillä on vielä puolisentoista vuotta käyttöikää. Saan häneltä kaikki tarvikkeetkin pitkäaikaislainaan, vaikka varmaan jossain vaiheessa iskee into, ja pitää hommata omiakin. Oma terraatio olisi jo ollutkin, mutta koska Kikki on poika ja Himmler (muokkautuneen meillä Himmeliksi) tyttö, niitä ei voi pitää samassa häkissä. Hamsujen mukana tulevaan terraarioon onkin väkerretty väliseinä sisarusten väliin. :)

Innoissani olen jo maanantaina hakenut hamsterinruokaa ja kissani kävivät jo testaamassakin ruoan... Pussi revittiin auki ja osa ruoasta leviteltiin pitkin lattiaa... Kiitos tästä, Seita. No, hyvä muistutus. Pitää hommata kunnollinen kippo ruoan säilyttämiseen. Tarkoittaa reissua Ikeaan. Suunnittelin tekeväni ikean läpinäkyvistä miniboxeista niille kuljetusboxitkin, jahka saisin jostain akkuporakoneen... Tänään pariskunnan pitää siis matkaaman jonkinlaisessa pahvilaatikkosysteemissä, koska aukollisia muovilootia ei vielä ole. Ja vaikken kovasti ole heitä ajatellut kuskailla, on siivoamista ja kissoja ajatellen siirrettävät kuljetusboxit aivan ehdottomat.

Kuvia ja lisäinfoa jahka robot kotiutuvat.


Hamsters!


1,5 hours and we'll be off to get our new hamsters. They come from my friends, and are siblings, 8 month old Kikki (boy) and Himmler (Himmel in our house, I think). Himmel is girl. I get all the tools from her too. :) 


Ei kommentteja: