7. marraskuuta 2010

Kiirusta juu...

Ihanat tuulenpesäkuva Helsingin Kaisaniemeltä.
 Ihan vallan mallikkaastihan se viime keskiviikon Helsingin reissu meni. Kokouspaikka löytyi suhteellisen helposti ja kerkisin vielä piipahtaa Sinellissäkin.
Sinellistä mukaan tarttui kolme kappaletta uutuus-lehti Creativityä, erilaisiä nappeja ja ääriviivatarroja ja korttipohjia joulukorttiaskarteluja ajatellen, Pikku Noidalle punottu kori ja Eurokaupasta kasa kauniita syksy ja talvikortteja. 
Lautanauhakurssilta ei tullut otettua sellaisia kuvia, joita voisin julkaista täällä, mutta tässä kotona tekemääni ryhmittäin käänneltyä nauhaa. Tähän samaan loimeen tulee useita erilaisia kokeiluja, ehkä laitan kuvia joskus myöhemmin. Tätä nimen omaista mallia oli tosi kiva tehdä. Sormet syyhyää päästä Karhunhammasnauhan kimppuun taasen... :)
Ja tässä tätä puikkonäperrystä. Tai no, ihan perus 3 oikein, 3 nurin ja langan vaihto joka kymmenes kierros, eli ihan perushöttöä. Mutta näistä tuleekin säärystimet minulle talven kylmyyttä vastaan, ja pääasia on saada ne valmiiksi. Kuvan ottamisesta lienee nyt joku viikko, ja toinen säärystin on jo valmis, ja toinenkin melko hyvällä mallilla. Nyt suunnittelen jo rannekkeita, kaulahuivia ja pipoakin samoilla väreille mutta voisin muuttaa tuota neulontaa... Se tunturineule olisi kiva kokeilla ja sitten vähän leikkiä värinvaihteluilla... Saa nähdä.

Ei kommentteja: