6. helmikuuta 2011

Introilua ja junarataa

Aurinko nousee Logomon ylle

Rautatien ylikulkusilta ja kulttuurivuoden valot

Punaisia valoja, jotka häikii ja joista lähtee outoja ääniä.

Huurretta sillankaiteessa

Intro koulutuksessa ollaan tehty vaikka mitä. Viime maanataina vierailtiin Logomossa. Näyttelyt oli perin mielenkiintoiset. Vahinko, ettei meillä ollut kuin noin 1,5 tuntia aikaa kiertää ne kaikki. Erityisesti pidin Tom of Finlandista ja Alice in Wonderlandin rehevistä naisista. Luuta ja sukkahousut yhdistettynä rintoihin on aika jännä juttu. Tuli on irti- näyttelylläkin oli puolensa. Harmi, ettei Hevimusikaaliin saanut enää lippuja ja nyt se on jo ohi. No tulipa käytyä ainakin lavasteissa. 

Keskiviikkona oltiin Turun Sirkuksella. Huomasin, että pelkään asioita enemmän, kuin olin kuvitellut. Ikinä en ole nauttinut veteen hyppäämisestä, en edes ihan altaan reunalta. En nauttinut myöskään hyppäämisestä vaahtomuovialtaaseen. Tein sen silti kaksi kertaa, mutten edes kovin korkealta. Taaksepäin kaatuminen oli älyttömän vaikeaa, mutta tein sen, jotta sain kehua. Tein sen naurettavan matalalta enkä kyennyt pitämään itseäni edes suorana, ja jälkeen päin meinasi tulla itku. Kukaan ei onneksi katsonut ja sain kooti itseni rauhassa. Olihan siellä ihmisiä, jotka eivät uskaltaneet hypätä ollenkaan, mutta vaikka esitin reteää, oli se aika kamalaa, enkä varmaan toiste enää tekisi. Trapetsilla sain kädet kipeäksi, ja hyppäsin ainoastaan siksi, etten tajunnut heti, mitä oikein olinkaan tekemässä.
Trampoliinikin alkoi näiden jälkeen hieman pelottaa, ja näillä tramppiksilla pääsi hyppäämään tosi korkealle! Sain kyynärpäät, polvet, kantapäät ja vatsalihakset kipeiksi ja jäin kiinni housujen takataskujen napeista trampoliinin verkkoon.
 Tuntuu, että ainoa, jonka todella osasin, oli pallojen jonglööraus, ja sitäkin olen opetellut useamman vuoden kotona... Juu. 
Mutta oli siellä hauskaa ja jos tuollaista joka viikko tekisi, varmaan kuntokin kohoaisi. Tai ensin ehkä pitäisi kohottaa kuntoa, jotta tuollaisiin kykenisi... Suunniteltiin me Seniori-sirkus ryhmää +35v... :)


Ei kommentteja: