6. helmikuuta 2011

Virkkailuja


Jep, virkkailtua on tullut. Amigurumikurssi lähestyy ja olen muutamalla kaverilla kokeiluttanut mitä kaikkea sitä ehtii ja pystyy tekemään annetussa ajassa. Aika vähän, jos oppilas ei osaa virkkauksen perusteita. No, kaikilla on ainakin tähän asti ollut kivaa. Uuden opettalu on hauskaa!

Yläkuvassa oleva mininukke meni Nukkekotikerhon synttäriswapissa lahjaksi. Se on virkattu pikkasen omelulankaa paksummalla langalla 0,6 koukulla. Ei niin vaikea, kuin aluksi ajattelin, aikaa meni semmonen neljä tuntia. Isompaan pupuun aikaa ei ehkä mennyt ihan niin paljon, koska lanka oli tosi ihanaa virkattavaa. Halpislankaa JättiRätistä.

1 kommentti:

Anninen kirjoitti...

Kiitos aivan loistavasta opetuksesta!! Enpä olisi uskonut pääseväni niin pitkälle silloin ekalla kerralla.

Oma öttiäiseni on vielä(kin) kesken, kun en ole ehtinyt keskittyä asiaan. Lisäksi mulla on ongelmia sen alkurinkulan kanssa. Se ei meinaa millään mennä oikein, koska kun yritän kiristää silmukat lenkiksi, niin lanka jämähtää jonnekin eikä suostu tulemaan, vaikka kuinka nykisin. Teen siis jossain kohtaa jotain väärin! Täytyy paneutua asiaan uudestaan, kunhan pääsen vauhtiin. Netissä taisi olla jossain kuvallinen ohje siihen..?