14. heinäkuuta 2011

Fiskars Vintage

Viime viikon perjantaina (8.7.) käytiin tyttöporukassa tutustumassa Fiskars Vintage tapahtumaan, joka oli bongattu Facebookin koukuttavan maailman kautta. 
Minä olin kuskina ja Tintti uskollisena ratsuna. Matkaan lähdettiin puoli kympin paikkeilla, jolloin olisi kuvitellut olevan vielä hieman vilpoisampaa. Toisin kävi. Saatiin uskomattoman aurinkoinen ja lämmin [lue: kuuma] päivä. Tunnelma oli leppoisa ja kaikilla oikein mukavaa:


Matkanjohtajan selkeä kartta.
Fiskars Vintage
Antiikkimarkkinat

Piknikillä saatiin koko joukko erilaisia tietoiskuja, mutta en muista kuin jotain kiskis-karkeista... Olikohan se jotenkin niin, että ne oli Karl Fazerin Suomeen ensimmäisenä tuomia karkkeja... jotain siihen suuntaan ainakin.
Mun kaveri, Kalevi-sorsa.
Piknik-eväs, jonka ansiosta Kalevi on mun kaveri.
Teetä, mutakakkua ja jäätelöä Fiskarilla
Seinää

Kissagalleria
Ihan mahtava päivä. Oltiin josku iltasella kotona, väsyneenä ja hikisinä.

Kultsin kanssa päätettiin vielä käydä vilvottautumassa, mutta koska Ruissalo olikin yllättäen suljettu (Ruisrock) ajeltiin Maskun Rivieralle, jossa oli yllättävän rauhallista. Tuli siinä sitten vihdoin talviturkki heitettyä.

On se ihme, miten uimisesta puhuu ja sitä talvella oikein odottaa. Sitten kesällä kerkiää ehkä kerran tai kaksi oikeasti uimaan... Mutta hauskaa se on aina!


Ei kommentteja: