15. heinäkuuta 2011

Minä olen...

...hamstraaja. Pidän tavaroista, enkä malttaisi millään luopua mistään. Toisin kuin tv:n himohamstraajat minä koitan pitää asuntoni suhteellisen siistinä, osaan käyttää hyllyjä enkä muista puoliakaan, mistä kaikki tavara on tullut tai milloin.

...kirjaston suurkuluttaja. En koskaan lainaa vain yhtä kirjaa kerrallaan ja lainaan paljon kirjoja, joita en ehdi edes avat neljän kuukauden laina-aikana. Pidän niitä viimeiseen hetkeen asti ja melko usein ne ovat myöhässäkin. Minulla on seitsemään tai kahdeksaan kirjastoon kortti, mutta en käytä kuin kahta.

 ...kitaristin avovaimo. En siis mikään bändäri, koska Kultsi ei kuulu bändeihin. Enkä ole silti saanut edes serenadia. Kitarat tuntuvat olevan aina tiellä, mutta saisi niistä kivoja sisustuselementtejä, jos olisi hiukan enemmän tilaa.

...kissanomistaja. Oksennuskasoilta ei välty yksikään matto. 

...viherkasvien kasvattajana aika surkea. Rakastan vihreitä kasveja, varsinkin köynnöksiä, mutta en muista kastella niitä ja suurin osa kasveistani on aina puolikuolleita. Mikäli kasvit kestävät hyvin vettä, saattaa olla, etteivät ne ole kissankestäviä.

...laiska lukemaan lehtiä, mutta kun luen, kerään niistä kaikki kiinnostavat jutut talteen. Mainoksista kerään kaikki mielenkiintoisimmat muistutukseksi ja parin viikon päästä mietin, missäköhän kaupassa tämä ja tuo olikaan tarjouksessa, ja mahtaakohan olla vielä.

...ihastunut pallo-pandaan, jonka toin Kiinasta. Kiinakuvat on vieläkin muokkaamatta blogikelpoisiksi, joten olen myös hiukan saamaton.

...ihastunut kaikkeen vanhaan ja kauniiseen. Haaveilen omakotitalosta, sellaisesta vanhasta, jota voisi kunnostaa, eikä siellä tarvitsisi kaiken olla ihan viimeisen päälle.Kuvassa olevat kahvipurkit ovat mummoni ja äitini kätköistä, niitä löytyy reilusti vielä lisääkin. Kuvien päällä olevat postikortit ovat Turun Tuulenpesältä ja niissä on vanhoja Turkulaisia ovia.

...viksahtanut sammakoihin. Kerään niitä. Tässä vain murto-osa.

...kuten sanottu, joskus vähän laiska ja hajamielinen. Unohdan tehdä asioita, kun alan tekemään jotain muuta. Pesukone on mahtava keksintö, mutta kun muistaisi vielä tyhjäntää ja laittaa pyykit kuivumaan. Mutta entäs kuivien pyykkien laskostaminen? Kaappiin laitto. Minulle siisteys ei ole pilkun viilaamista (avokki voi olla eri mieltä).

...varsinainen kissapiika. Minulle kissat ovat tärkein asia maailmassa. Avokkini tulee hyvänä kakkosena, muttei kukaan pysty viemään kissojen paikkaa. 
Seita
Samed
Samed
Seita


***
... maanantaista alkaen myös hieman lyhyempihiuksinen. Perjantaina lähtee vielä hieman lisää...

...käynyt katsomassa Harry Potter; Kuoleman varjelukset vol 2 Ennakkonäytöksessä 13.7. klo 0:07. 
En ollut ihan vaikuttunut. Kuitenkin loukkaannuin hieman Kultsin naureskeltua teini-ikäisten tyttöjen itkeskelyä leffan aikana. Kyllä minäkin välillä hiukan liikutuin. Ja pari hidastusta näytti aika kivalta. Kirjoihin verrattuna näistä vaan puuttuu niin paljon.

 ...siivonnut kämppää. Olen tehnyt varsinaista suursiivousta. Osittain omaksi iloksi - täällä oli saastaista! Osittain, koska veljeni perheineen on tulossa visiitille ensi viikon alusta.

 ...aloittanut kokoamaan palapeliä. Tällainen siitä tulee:

...päässyt näin pitkälle. Kokoamista hankaloittaa se, että aina tauon tullen minun pitää koota palapeli säilöön, etteivät kissat tuhoa työtäni. 

...miettinyt pullonkerääjäksi ryhtymistä. No en varsinaisesti, vaikka kurssi loppuukin ja pitää alkaa todenteolla taas miettimään, mitä sitä nyt. Kerjäämälläkin saisi rahaa ja työtarjouksia, näin Kultsi luki jostain nettijulkaisusta. 

1 kommentti:

Pihlajanmarja kirjoitti...

Ihania kuvia sinulla täällä. Palapelistä sen verran, että oletko kuullut palapelimatosta? itse aloitin juuri palapelien kokoamisen ja ensi töikseni hommasin palapelimaton juuri kissojen vuoksi ja muutenkin. Ei tarvitse peli olla levällään missään. eli haepas netistä sanalla "palapelimatto", niin johan löytyy. Se on huopaa ja siihen on merkitty alueet erikokoisille peleille. Kun keskeytät työn, sen voi kätevästi rullata ja taasa avata, kun aloitat palapeli-istunnon. se toimii, olen nyt testannut. Peli pysyi koossa, vaikka olin tehnyt vain reunat valmiiksi.