21. lokakuuta 2012

Muuta hullunkurista kesästä

And what else bizarre I did this summer?

No enpä mä mitään kovin erikoista tänä kesänä tehnyt. Alkukesä meni vauhdilla, taisin ehkä ehtiä nauttiia pikkasen niista muutamasta nätistä päivästä. Piti saada itselleni oikein kunnon rusketusraidat, mutta enpä saanut. Loppukesä juhannuksesta eteenpäin sitten satoikin niin, että multa lähti kukkapenkit ja kaikki. 

Koulu alkoi elokuun puolessa välissä ja siellä onkin sitten ehditty tehdä vaikka ja mitä. Niistä tulee infoa heti, kunhan saan nämä kesä jutut tästä alka pois. 
Matka Mynämäkeen kestää lähes kaksi tuntia mennessä. Kymmenen minuutin kävelymatka + odottelua + bussilla 20 minuuttia + bussin vaihto ja mahdollista odottelua + bussimatka 55 minuuttia. Sitten olenkin jo koulussa puoli tuntia ajoissa ja voin nauttia aamupalan. Odotan kauhulla talvea ja lunta. Aurataanko pikku tie, vai joudunko kävelemään 1,5 kilometrin päähän pilkkopimeässä, ehdinkö bussiin ja ehdinkö vaihtobussiin. No, nämä eivät ole ihan vielä ajankohtaisia, mutta niitä voi hyvin panikoida jo. Heijastimia olen jo hankkinut melko hyvän arsenaalin ja taskulamppukin on kassissa, mutten ole vielä joutunut sitä käyttämään.

Ensimmäisenä viikonloppuna koulun alkamisen jälkeen olin Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoilla. Siitä löytyy pari kuvaa Kissapiian blogin puolelta. Sitä seuraavana viikonloppuna olisi ollut serkkuni synttärit Raumalla, jonne en yksinkertaisesti jaksanut lähteä. Koulun alku ja markkinat olivat vieneet minusta kaikki mehut. Sen sijaan kävimme katsomassa Vanhalinnalla Muinaistulten yön tapahtumat, jotka eivät kyllä olleet kovin kummoiset. En tiedä, olivatko odotukseni suuremmat, kun tänä vuonna Primitiiviasekisatkin järjestettiin Vanhalinnalla Kuralan ollessa suljettuna. Tapahtumassa kuitenkin oli hevosajelua, sepän työnäytöksiä, melojien saapuminen Aurajokea pitkin sekä pieni tulishow. Porukkaa paikalla oli kuitenkin melkoisen paljon. 

Viimeinen kuva on "pappalan" (isän lapsuudenkoti, josta on kunnostettu yöpymispaikka "nuorelle polvelle") pihasta vähän ennen veljenpojan ristiäisiin lähtöä. Mahdollisesti profiilikuvakamaa. :)

Juhannuksena Linnavuorella
Ensimmäinen kouluaamu
Vanhalinnalta Muinaistulien yössä
Muinaistulien yö

Ei kommentteja: