15. maaliskuuta 2013

Käsityö käteen


Valokuvatorstain haaste 278: Moni muu eläin sutta todellisempi uhka ihmiselle (TS 18.2.)

Kuvassa on neulahuovutettu kissahahmo nimeltään "Kyttääjä", joka vahtii, että asiat tulevat tehdyksi, eikä työpäivä valu hukkaan facebookissa surffatessa.

Kyllä se kaikkein suurin peikko ja petoeläin ihmiselle on kiire, stressi ja saamattomuus. Enää ei uskalleta nauttia käsillä olevasta työstä, kaiken pitää olla valmista nyt heti.

Ottakaa ihmiset käsityö käteen ja uppoutukaa käsillä tekemisen tuomaan hyvänolontunteeseen. Joku saa sen virkkauksesta, toinen savitöistä, kolmas valokuvaamisesta. Tehkää sitä, mikä tuntuu hyvältä ja NAUTTIKAA!

...toinen uhka, johon en löytänyt sopivaa kuvaa on tällaiselle villaintoilijalle eläinmaailman ilkimys: KOI ja turkiskuoriainen. Niistä pirulaisista kun on lähes mahdotonta päästä eroon. Kannattaa pyrkiä ehkäisemään koiden ja kuoriaisten pääsy omaan kotiin. Nyt on parhaimmat mahdolliset kelit hankkiutua varsinkin koista eroon: villat ulos kevät hangille ja antaa auringon ja pakkasen tehdä tehtävänsä!

Ja pahoittelut taas, en onnistu kääntämään kuvaa...


1 kommentti:

Ilona Winebridge kirjoitti...

vastauksesi on mainio! minuakin ympäröi villat, parhaillaan huovutan Satulintuja, onneksi ne ovat matkanpäässä tuosta ihanasta Laaduntarkkailijastasi;)
totta joka sana mitä kirjoitit