19. huhtikuuta 2013

Lisää pääsiäisestä vielä

On taas ehtinyt tapahtua niin paljon, etten ole ehtinyt päivittämään blogia. Paljon ei ole auttanut se, etten ole oikein ollut sinut tämän uuden koneen kanssa... 
Olen yrittänyt ladata kuvia turvaan kovalevyltä kuvat.fi sivustolle, mutta se on muodostunut melkoiseksi haasteeksi. Kuvat.fi, uusi kone ja katkeileva nettiyhteys - joko joku näistä yksin tai kaikki yhdessä + tämä käyttäjä täällä, eivät sovi yhteen ja seuraa takkuamista. 
Tällä hetkellä koko kissapiian.kuvat.fi on salasanasuojattu, eli sinne ei pääse katselemaan mitään kuvia. Tarkoituksena on kuitenkin joitain kansioita sieltä jakaa suuremmallekin yleisälle, jahka saan kuvat sinne ladattua ja päivitettyä salauskäytäntöjä uuteen uskoon. 

Seuraavassa pieni kuvakooste pääsiäisestämme. Emme juuri vietä pääsiäistä, rairuoho/ohra laitetaan kasvamaan jos muitetaan, lähinnä kissoja varten. Tulppaanejakin piti ostaa, mutta se sitten jäi. Sain äidiltä kimpun narsisseja kuitenkin. Emme nauti mämmistä, mutta suklaamunat pitää saada, vaikka meistä molemmat on jo yli kolmikymmpisiä. Niin, ja ei mitään mignoneja, vaan ihan sellainen oikea yllätysmuna. Tänä vuonna ostimme Angry Birdsit. Pääsiäisenä kuitenkin syötiin hyvin: tehtiin aurajuusto-tonnikalalasagnea. Ai, kun oli hyvää. Ja grillattiin makkaraa. Maistui taivaalliselta, vaikka varpaat meinasi kylmettyä. 

Kävimme myös kävelemässä, vaikka kasut vielä silloin olivat tosi liukkaat. Löysimme melko lähellä sijaitsevan kuntopolunkin, ja pohdimme, miten kiva sinne on mennä kohottamaan kuntoa. Ei olla vieläkään käyty. Joulukuusi heivattiin takapihalta pois, oli kyllä kauniisti koristautunut ulkonakin. 

Pääsiäisenä meille myös saapui Mörkö- marsu, joka meillä on saanut uuden nime. Hän on nyt marsuherra Mörri Möykky. Peri säikky pieni otus, jolle kelpaa ruoka. Ihan kaikki. Mörri on ilmeisen tempperamenttinen otus ainakin noin marsumittapuulla, hänellä on korvassaan pieni reikä ottelusta jonkun toisen marsun kanssa. Ja tappelun takia hän meillekin tuli; ei tullut toimeen kaverinsa kanssa. Olemme miettineet vievämme Mörrin kastroitavaksi ja ottavamme hänelle tyttöystävän kesän aikana. Mörri on noin puolivuotias hurmuri. 


On Easter... we don't celebrate it, it's just great to have free time. We don't eat traditional Easter food - except for the surprise chocolate eggs. This year Angry Birds eggs! We had tunalasagne and grilled sausage.

This Easter we got ourselves a little guinea pig - his name was Mörkö but we named him again as Mörri Möykky. He is 6 months and really shy with people. With other guinea pigs he's quite a character. We are thinking of getting a girlfriend for him - after castration.

Ei kommentteja: