19. huhtikuuta 2013

Mitä mä oikein teen?

Olen miettinyt, mikä tämän blogin tarkoitus on. Täällähän kerron melkoisen avoimesti aika pitkälti kaikesta, mitä elämässäni tapahtuu. Päiväkirjaksikin tämä on melkoisen sekavaa sepustusta (no joo, mä nyt olen tälläinen). Kovasti monet eivät kommentoi (spämmiä tulee enemmän), joten lukeekohan kukaan edes näitä? Kiinnostaako minun elämäni, jossa ei oikeastaan kauheasti tapahdu, ja sekin mitä tapahtuu, on aika pitkälti saman toistoa (markkinoilta toisille, käsitöistä toiseen). Mitä te, rakkaat (mahdolliset) lukijat, tahtoisitte lukea, jos tänne eksytte? Odotatteko kuulevanne, mitä olen nyt sählännyt? Vai palatteko halusta tietää, mitä minulle kuuluu? Ihan noin vain yleisesti? Odotatteko, että täällä tapahtuu jotain?

Haluaisitteko kuulla jotain järkevämpää (siinä tapauksessa kannattaa ehkä siirtyä johonkin toiseen blogiin) vai haluaisitteko vinkkejä, ideoita, ohjeita?

Vai pitäisikö karsia, perustaa useampia blogeja, joissa asiat jaottuisivat osa-alueisiin?

Vai pitäisikö tästä blogista karsia jotain pois? Lisätä jotain? KERTOKAA!


Ja tähän loppuun :
Mulla on jokin kummallinen siivousinto menossa. Pitää saada tavaraa vähenemään, pitää saada tilaa. Pitää tehdä kaikesta kaikkea. Monta monituista kansiollista erilaisia sisustuslehtiä on selattu läpi (suurimmaksi osaksi vuosilta 2006-8) ja inspiroivimmat kuvat revitty talteen. Nyt kaksi polvenkorkuista kasaa odottaa roskiin kiikuttamista. Lankaa löytyi monta muuttolaatikollista. Yksi (melkein) kokonainen oli seiskaveikkaa. Osa kasvivärjättyäkin. Niistä olen aloittanut projektin Isoäidinneliötorkkupeitto. Peitosta tulee 10x10 ruutua. 56 ruutua on jo virkattuna.
Lopuista seiskaveikoista tulee virkattuja kissoja ja pupuja Tuulenpesälle (myyntiin, joo-o, voit ostaa omasi joskus varmaan ensi joulun kieppeillä).
Sit olis muutamat neulakinnasjutut... Villalankaa löytyykin kaksi muuttolaatikollista.
1 kommentti:

Mustis kirjoitti...

Älä karsi, minua huvitti ainakin tuo hurvaton uni.