13. tammikuuta 2014

Myrskyä ja myllerrystä

Täällä tapahtuu taas! Siis täällä blogissa. Mun elämässähän tapahtuu koko ajan niin paljon, etten pysy itsekään perässä, enkä siksi oo ehtinyt tännekään kirjoittamaan.

Yrittäjän ammattitutkinnon näyttö käytiin suorittamassa vihdoin ja viimein mummo-kumppaninin kanssa. Läpi päästiin ihan heittämällä. Tiedettiin enemmän, kuin osattiin itse aavistellakaan. Ainakin minä olin asiasta tosi stressaantunut. Nyt vain odotellaan, että viralliset paperit tipahtavat postiluukusta helmikuussa.

Koulun näytöt joulukuussa meni myös oikein mallikkaasti läpi. Sen minä kyllä tiesin, olin panostanut niihin paljon. Lisää infoa ainakin neulakintaista löytyy piakkoin uudesta Hiiden niidet- blogistani. Sinne on tulossa myös juttua ensimmäisestä pystypuilla kiireessä kutomastani raanustakin. Kaikki ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä...

Tätä kirjoittaessa vihdoin on luntakin hitunen maassa. Ja pakkasta näyttää mittari -12. Kirjoitan tätä työhuoneessani, jossa lämpö hiukan reistailee. Villasukkia on kahdet parit jalassa. Täytyy sanoa, että onni on, ettei tämä talvi ole ollut tämän kylmempi. Joulukuinen Seija-myrsky katkoi sähköjä myös Liedosta ja Vanhalinnalta. Meillä sähköt menivät torstain ja perjantain (12.-13.12.) välisenä yönä kahdelta ja palautuivat vasta lauantai-illalla (14.12.) yhdeksän aikoissa. Pakastin suli, enkä saanut korvauksia, kun omavastuu oli sen verran korkea. Marsu piti myös kiikuttaa kaverille evakkoon, ettei se vilustuisi. Alkoi 14 astetta olla jo vilpoisaa, kun ikkunoistakin hönki kylmää.

pihavarasto sai muutaman puun niskaansa


pihavarastoon en uskalla mennä

onneksi ei tullut tämän lähemmäs taloa
hakkuu aukea aukeni lisää
piha oli täynnä käpyjä

Alla olevat kuvat on ennen Seijaa, joskus syksyllä.

1 kommentti:

Marika kirjoitti...

Mulla on villasukkien päällä untuvatossut, vaikka meillä ei ole edes erityisen kylmä. Olen kai vaan vilukissa.. :)